Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için özel donanımlı araçlar kanununu hangi mercilere şikayet edebilirim?

Şimall

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
:mad:arkadaşlar şu özel donanımlı araçlar kanunu yüzünden Hsınıfı ehliyet almaktan vazgeçtim çünkü sorun sağ bacağımda olduğu için otomatik vites yazmıyolar halbuki ben otomatik vitesi rahat kullanıyorum illa özel donanım diyolar öyle oluncada bir eve iki araba almak gerekiyo çünkü eşim benimkini kullanamıyo.valla memur insanız sonuçta iki araba bize baya lüks kaçıyo bu durum biz engellileri bence çok mağdur ediyo bu konuda ben şikayetimi dile getirmek istiyorum bana bir adres verebilirmisiniz şikayetimi yazabilicem bu arada bu durumdan muzdarip olan arkadaşlarımda ilgili makamlara yazarsa iyi olur ne kadar çok ses okadar çabuk cevap :)

Üst Alt