Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için en karlı gsm operatörü hangisidir?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar şu an destekcell kullanıyorum ama hiç memnun değilim hiç bir faydası yok sedece sabir ücret az alıyordu onuda dayanamadı bu son faturada onuda geçirmişler ve tarifem destekcellden çıkmış nasıl kafalarına göre iş yapıyorlar bilmem hattımı değiştirmeyi düşünüyorum şu anda engelli olarak avea mı yoksa vadofonmu karlıdır ?

bende aynı tarifeden kullanıyordum.geçtim kontorlüye.20 tl yüklüyorum 50 tl hediye geliyor toplam 70 tl lik konuşmam oluyor,vallahi süperrrrrr

ben de 5-6 yıllık destek cell'liydim kardeş ve maharet sanıyodum, aldanmışım... bu tarifenin sözüm ona engelliye destekle hiç alakası yok... eğer aramaların her yöneyse bence heryöne tarifelerin sana en uygununu seç ve geçiş yap. vodafone geçtim ben, şu sıralar en avantajlısı o gibi geldi, faturalarım da yüzde 50 oranında düştü :)

satlas... eğer engel durumun işitme ise avea mesajjkampanyası daha güzel bence 500 sms hediye 7 veya 8 tl . ye yani 10 tl yükle .500 sms ye üye ol. bir ay yaz yaza bildiğin kadar.işitme özürlüler için bence iyidir. duyabilen özürlüler için yazmak gereksiz teferruat kalıyor.

sanırım avea yı tercih etcem elele tarifesi 300 dk. Bedavası varmş.ayrıca 4 kişi 1.dereceden akrabanda faydalanıyor deniyor bu tarifeyi kullanan varmı ?

Üst Alt