Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için açılacak memurluk sınavları iptal mi edildi?

fadime coskun

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
admine bir sorum var bu siteye yeni üye oldum özürlülerin memur alımı için sınav açılacağını duymuştum sonra iptal edildiğini duydum beni bu konuda aydınlatırmısınız ve daha öncede sınava girmedim.

milli egitim bakanliği 6bin personeli sinavla yerleştirdi orman ve saglık bakanliğinin da sinavlari var iptal olmadi sinav tarihleri açıklanmadi sağlık bakanliğinin sinavina yogun katilim oldugu için sinavi milli egitime bağlı egitek yapacaktir ve sinav tarihi ilerleyen zamanlarda açıklanacak Saygılar

mrb arkadaşlar 60 puanla M.E.B nın sınavında ataması olan varmı acaba orta öğretim mezunlarından.bu bilgiye ihtiyacım varrr cevab bekliyorum...

iptal olan sınav KPSS.oda sınavın kendisi değilde olucağı tarih ertelendi,sanırım haftaya sınav tarihi yeniden acıklanıcak,sen hangi sınava girceksinki....

hayir yok en son 68le kapandi ben orman genel müdürlüğü saglık bakanliği bide kpssye gireceğim :)

memurmu nasıl yani evde çıkamayanlar ne yapsın iş yokmu hiç

ben henüz özürlülere memurluk için olan sınavların hiç birine başvurmadım yeni öğrendim sınavla memur alınacağını nereye başvuracağımı veya başvurmak için geç kalıp kalmadığımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

şuan bütün sinavlara geç kaldin yeni alimlari mutlaka takip et

Saglık bakanlığı sınavı hakkında bilgisi olan varmi ertelendimi?

saglık bakanlıgı sınavı ertelendimi ne zaman sınav belgelerini alacagız birde meb hizmetlii ve memurda cogu arkadaslar başlayamamış mazeret göstermiş ler boş kadrolar nasıl dolacak.teşekkürler

sağlık bakanliği sinavi yogun başvuru sonucunda sınavi yapmasi için milli egitim bakanliği egitekle sinavi yapilmasi konusunda anlaşilmiştir daha önce 19 ilde yapilmasi ön görülen bu sinav 81 ilde yapilmasi yönünde çalişmalar var lakin sinavin ertelendiği henüz sağlık bakanliğinin resmi sitesinde açıklanmamiştir bunun için sağlık bakanliği resmi sitesini yada bulundugunuz ildeki sağlık müdürlükleriyle itibatta olunuz saygılar

çok teşekkür ederim cem birde meb bir daha alım yapmayacak diye duydum sınava girenler puanıyla basvuracakmış bilgin varmi cem

öyle bir durum söz konusu degildir resmi açiklama olmayan hiç bir duyuma itibar etmeyiniz .. bir yıl içinde 3 dönem alımlar yapilacaktir bidaha alim yapmamasi yada yapmasi konusunda herhangi bir açıklama yapilmamiştir ancak 2bin kişilik alimlarda göreve çeşitli nedenlerle başlamayanlar için alim yapilirsa bu sinava girenlerden yapilma olasigi yüksektir ... saygılar
.

dediğim gibi ne alim konusunda nede almayacak konusuda açiklama yok normal 3dönem alimlari ekim kasim dönemi meb kadro açarmi onu bilemeyiz ...

yeni alımları nasıl ve nerden takip edecem birde ben raporumu 2003 yılında almıştım o rapor hala geçerlimi yoksa tekrar rapor almak için başvurmam gerekiyormu..

Üst Alt