Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için 3 değişik aylık türü mü var: 2022, Evde bakım aylığı ve Vakıf aylığı?

hayrikocas

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Engelliler için 3 değişik aylık türümü var ? 2022 , Evde bakım aylığı ve Vakıf Muhtaç Aylığı

engellıler için 3turlu aylık şu şekılde 2022 aylıgından vazgecıp vakıf aylıgına başvurman lazım yetım aylıgı denıyor galıba buna bırınden vazgecıp bırıne o şekılde sahıp oluyorsun vakıf aylıgı her ay alınıyor ama ayda 200 küsür fazla deıl nerdeyse aynı kapıya çıkıyo 2022 aylığıyla ama bakım ücretıde var aylık olarak evet birde 600 tl

malulen bağ-kur emeklisiyim, ayda 760 tl maaşım var ailemde 3 kişiyiz. evde bakım için hastaneden %92 ağır özürlü raporu alıp başvurumu yaptım. bundan başka faydalanacağım yardım varmı acaba.

bagkurlu oldugun için 2022 maası alamassınız bakım ücretıde alıyordunz başkada alacagınız bır maas yoktur

Üst Alt