Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler derneğinden iş başvurumu aldılar ama hala ses çıkmadı..?

mekaniz06

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar ben 21 yaşında yım yürüyemiyorum 6-7 ay önce beni engelliler derneğinden aradılar iş için gelin görüşelim dediler bende gittim iş için bilgilerimi aldılar ilkokul mezunuyum evde bilgisayarla ilgili yetkili servis olarak yazdılar 6 ay içinde haber veririz dediler ama daha haber yok ne zaman haber gelir ve olumlu bir haber verirler mi ?

şimdi den teşekkürler

bence bi ara istersen iliglii pozisyona alım yapıldımı diye bide o 6 ay içerisinde haber verirriz ne yaa ayıp fener uefayı aldıktan sonra haber versin

engelli dernekleri hikaye yaw onların kendilerine hayrı yok..engellinin sırtında geçinen asalaklara benzetiyorum onları..seni kullanıp milletten bişiler toplarlar..bazende göstermelik bişiler yaparlar inandırıcı olsun diye

derneklerden bir cacık olmaz arkadaşım. işkura git bence.

Üst Alt