Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellier için en ucuz otobüs firması hangisidir?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Özel kampanya düzenleyen yada indirim uygulayan bir firma var mı?istanbula gidiceemde.siz hangi firmayla seyahat ediyorsunuz?

ben genelde ulusoydan alıyorum engelli kartına indirim yapıyo

Bütün firmalar indirim yapıyor Arkadaşım Ulusoy varan tek firma oldu .güvenilir

hiçte indirim yapmıyolar sayılı firmalar yapanlar

kamil koç ve anadolu ulaşımda indirim yapıyor

evet kamil koçu unutmuşuz balıkesir uludağ da indirim yapıyo

Daha çok fazla firmalar indirim yapıyor yeterli sorun arkadaşlar

valla ben çok yolculuk yaparım hepte tek tek sorarım sınırlı sayıda maalesef sizi şikayet ederim diyorum tınmıyolar bile

ben 50 tl olan pamukkale biletini 35 alıyorum ist-ank bilginize yasal indirim yazar bilette indirim var yapmazlarsa yanlarında arayıp şikayet edin izleyin:):)

Temmuz ve Ağustos gibi yoğun dönemlerde kimse indirim yapmıyor . Kimse kimseyi kandırmasın kimse şikayet etmeni tınlamıyor bile adaletin olmadığı bir Türkiye burası bilet istiyorum hemen vereyim diyor engelli kartımı gösterip indirim istediğimde yer yok diyen adi şerefsiz firmalar bunların hepsi. Ayrıca benim %40 rapor oranım Devlet %60 altındaki indirim yok diye bi genelge yayınlamamış neyi savunup şikayet edeceksin Devletin yayınlamış olduğu genelgeyimi? Ben Ankara da toplu taşımaya ücret veriyorum ist.da ise ücretsiz ama deniz otobüsleri ve trenler ücretli sizin anlayacağınız herşeye bir kılıf uydurulmuş bu ülkede size engelli indirimi yaparken bile adamlar 45 tl olan bileti 60tl çakıyor ve 15 tl indirim yaptık diye normal yolcu ücretinden satıyor. Uyanın artık arkadaşlar ben bir Ankara lı olarak Belediye başkanı Melih Gökçek den şikayetçiğim İstanbul da yaşıyorum ve burayı örnek alıp toplu taşımayı engelli kardeşlerime ücretsiz yapmasını isterdim ama yapmaz . Araba alırkende aynı tiyatro geçerli indirim fslsn yok hepsi palavra

syn başkan melih gökçek su da engellilere uygulamış olduğu indirim oranını kaldırmış. syn başbakan çıkıyo engelliye öle indirim böle indirim dio sayın gökçek ertesi gün su da indirimleri kadırıyo bunlar allah aşkına kimi kandırıyo..
aski ye mailler attın indirimin kaldırılması gerekçesini sorup protesto edeilim.

BÜLENT aski indirimi kalktımı??? nezaman???aaaaaaaaaa!!!..

ortasekerli;
Nilüferden şaşma derim!!! ulusoy -varanı çoktaan solladı!... şuan TR de 1 numara!............

Bülent desene engellierin ellerinden herseyi almanın peşindeler 2022 yide engellemek maaş vermemek için ellerinden geleni yapıyolar milletvekilleri ayda 10-12 bin lira alıyorlar engellilere verilen 3 aylığı 3 kuruşu çok görüyolar seç,mlerde yine vaadler başlar :) haha pes artık pes yakında indirimli ve serbest kartlarıda kaldırırlar iş konusunda zaten iş bulamıyoz herkes yani halk şöle sanıyor: engelliere şu haklar var bu haklar var vs. vs. ne biliyim Allah yardımcımız olsun dicek söz bulamıyorum meclisteki terörist maaş alıyor :)))) daha ne dıelım!!!:D;) ister güüül ister ağla dağ dağa küsmüş kımsenın haberi olmamış :))));):)

indirim yapıp seyahat ettiğim firmalar: pamukkale, ulusoy... Ancak kesinlikle başbakanlık özürlü kimlik kartı istiyorlar. ( indirimin ücreti de %25 veya %30 civarında )

Tekrar %50 indirime düşer mi otobüs bilet fiytları

Ne diye %50 den %30 düşürdüler...Şehirlerarası otobüs fiyatlarını

üstelik özürlü indirimi deyince normalde 30 tlden olanı o zaman 35 tl zaten fiyatlarımız diyor ordan hesaplıyor....

Var mı bununla ilgili meclis çalışması...

Tren-uçak bunlar içinde geçerli....

birde özürlülere öyle bir sistem kumalı ki hangi şehire giderse gitsin belediye otobüs şoförüyle kavga etmek zorunda kalmasın aynı kartla tüm belediye otobüslerine bedava binebilsin.

hepsi uyguluyor indirim. ama büyük çoğunluğu belli yüzdeyle değilde, kafadan bi indirim yapıyor. toplam ücretten bir miktar düşüyor falan.

valla hepsi yalancı desek yeridir.
geçen hafta Orduya ulusoydan bilet aldım.normal fiyatı 80 tl olan bileti.
engelli diyince liste fiyatı diye 85 tl üzerinden indirim yapyılar.ne kadar 14 lira 71 tl ye gittim.
memnun kaldımmı kesinlikle hayır.
hep kandırmaca varsa firmada tanıdık engelliden daha iyi indirim yaptırıyor.

'ismail ayaz' firması da indirim uyguluyor. antalya-eskişehir-istanbul seferleri var. tek koltukta da yolculuk yapabilirsin.ben şahsen sunulan servisten, personelden genel olarak onlarla yolculuk yapmaktan memnunum. hepinize sevgiler, selamlar

Nilüfer, şuan en iyi firma diyebilirim! hepsi uyguluyor! 3 aşağı 5 yukarı fark oluyor! ben en son metro ile 46 TL ye ankaradan-antalyaya gittim... kısa bi süre önce!..

antalyadan gelirkende 80 TL ye thy bileti aldım! şuna dikkat edin! : salı, çarsamba,persembe uçak fiyatları daha uygun oluyor! ayrıca 2 hafta öncesınden thy bileti alırsanız çoğu zaman 70 TL ve altında bulma şansınız oluyor!!!

30% a yakın bir indirim oluyor basbakanlık kimlik kartı veya raporunuzu ibraz etmeniz gerekiyor! en sağlıklısı biletinizi telefondan ayırttırın rezervasyon rezever numarasını alın ve herhangi thy acentadan gidin bileti kestirin!

Üst Alt