Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden Engelliye Satılık 2013 Passat Variant TDI DSG

oneday

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Acil ihtiyaçtan satılıktır.

Merhaba ,
174,000 KM
Comfortline
Aracı 2015 Aralık ayında Almanya'dan getirdim.Getirdiğimde 140,000 km idi.
H sınıfı ehliyeti olan,Ankara Nakilhane ve Bedelsiz Gümrük Müdürlüğünden alınan " yurt dışından araç getirebilir " raporu olan ve bizzat aracı kullanacak kişi tarafından satın alınabilir.
Araç detaylarına malum siteden ulaşabilirsiniz.
İlan no: 647073667

Saygılarımla.

Selam, aldığım yıl Euro kuru 3 TL idi. 10.000 Euroya aldım. Getirme masrafları ve ilk bakım dahil 35000 TL ye geldi araç. Aynı aracı 0 km almak istesem o yıl için söylüyorum 90000 TL vermem gerekiyordu. Yani yurt dışı son derece ekonomik oldu benim açımdan. Bırakın Passat'ı sıradan bir aracı bile O km sini TR'de bu fiyata alamıyorum.Şimfi bile bu aracın 0 km si 230.000 TL. Ötv düşse ne kadar düşecek. Alım gücünün çok üzerinde fiyatlar çıkıyor. Ben uygun fiyata aldım. Şimdi de kar eklemeden satıyorum.

Üst Alt