Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye 15000 tl civarı araç almayı düşünüyorum. Önerileriniz..?

restless

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selam,

15000 tl civarı bir bütçeyle (kredi çekicem) otomatik vites engelliden 2. el araç almak istiyorum. ek donanıma ihtiyacım yok, otomatik olması yeterli.

araç satmayı düşünenler teklif yapabilir mi? (mesaj da atabilirsiniz)

yakın zamanda bu tür araç almış- satmışlar yorum yapabilir mi?

konu hakkında bilgisi olanlar yorum yapabilir mi? (marka model öneri vs. kullandığınız ve memnun olduğunuz araç nedir)

ötv indirimli sıfır araca pek param yetmiyor gibi, o yüzden ikinci el düşünmeye başladım.

(tahmini 1 ay içinde almayı düşünüyorum, b ehliyetimi H'ye çevircem, raporu yenileticem vs)

yardımcı olursanız sevinirim.

Olay Basit

h sınıfı ehliyetini çıkardıktan sonra arabanı beğen almandan şaşma eğer şaşarsan honda ve toyota derim noter satışını yaptıktan sonra engelli raporunla emniyete git veya bu işlerle uğraşan birine kısa sürede hallederler. Oturduğun yere göre engelli aracında yardımcı olabilirim en azından alacağın araçta nelere dikkat etmen gerektiği konusunda

bır arkadasım aracını satıyo reno clio hb tertıbatlı haberın olsun sen nerde oturuyorsun

tertibat sökülebiliyor dimi? arkaç hakkında biraz daha bilgi verebilir misin, özellikleri, fiyatı vs.

Ne demek sallamamış hangi şehirdesin yazmıyon nasıl bir araba arıyon yazmıyon soruya soruyla cevap veriyon azrail bile ayağıma gelecek sen trip yapıyon

relaxx;

Barın, noter satışını yaptıktan sonra engelli raporunla emniyete git veya bu işlerle uğraşan birine kısa sürede hallederler. neden emniyete gidilir rapor ile birlikte ?

Engelli ehliyeti tahminim 3 ay sürer alması....

can kanal emniyet engelli plaka basılması ve ayrıca aracın engeline uygun olup olmadığına bakıyor ve ruhsata engelli aracı dır diye bir ibare ekliyor.

Üst Alt