Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli vergi indirimi emeklilikte danışman firma ile husumet..?

Hero1932

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhabalar ben bir danismanlik firmasıyla anlasarak engelli vergi indirimi için bir sürece girdim lakin danışmanlık firması bu süreçte hiçbir şekilde sürece dahil olmadı bütün işlemleri kendim yaptım ve emekli oldum şimdi benden hakkı olmayan 18 bin TL talep etmekte ve eğer vermezsem emekliliğini iptal edeceğim diye tehdit savuruyor bu konuda ne yapmam gerekli Allah rızası için bilgisi olan varsa bana bilgi versin

Danışmanlık almanıza gerek yoktu bu sitede her bilgi mevcuttu.engeliniz nedir

Şartları sağlıyorsanız bu tür danışmanlık firmalarına gerek yok.Bu tür aracıların çoğu işlerinizi hızlandırırız,bazı yerlerde adamlarımız var,raporunuzu biz hallederiz şeklinde paranızın peşindeler.
Eğer ki emekliliğinize dair raporda vs bir sıkıntı ve usülsüzlük yoksa iptal edemezler.Ama ihbarda bulunup incelenmesine sebep olabilirler.
Zaten bu tür şebekeler yüzünden zamanında bir çok kişi üsülsüz emekli edilmiş,sonra iptal edilmiş,kurunun yanında yaşta yanmıştır.
Bu tür aracılara tennezül etmeyin.

bir yaşıma daha girdim böyle firmalar mı varmış? ne yardımı olur ki bunların? heyete randevu telefonla alıyoruz doktorlara kendimiz giriypruz heyete kendimiz çıkıyoruz?

eğer usülsüz almadıysanız boş yere korkmayın , tehditleri dinlemeyin arayın 155 i tehdit ediliyorum diyin. arasınlar SGK yı ne olacak , ortada hileli birşey yoksa aynı puanı yine alırsınız. arayın polisi kurtulun.heryer eşkıya dolmuş.

Hastalığınız gercek ise ve o rapora gerçek oran verildi ise bir sorun olmaz firmaya da yazılı imzalı bir şeyiniz yok ise

Raporunda hiçbir usulsüzlük yok

Ne yazik ki sözleşme yaptim

mehmet-41
Yüzde 41 engelim var emekli oldum kardiyoloji 20 astım ve abne 10 girme 10 ve sağ ayak ameliyatlı 9 süresiz Gebze devlet hastanesinden aldim

Hiç bir hike hurda yok hastaliklarim musbet toplam 41 oranım var Ankara'dan onayli

Ne yazikki imzalı bir sözleşmem var ama yazdıkları hicbirseyi yapmadılar süreci tamamen kendim yinettim

Hero1932

Sözleşme varsa icra yoluyla almaya çalışır. Bırak ödeme belki İcra davası açıp almazlar.

Üst Alt