Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli üniversite öğrencisine bir miktar para yardımı yapmak istiyorum

hacı42

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
bir işim vardı içimden söz verdim iş sonuçlanırsa engelli bir arkadaşa bir miktar harçlık verecem (ayın 15 nde).üniversite öğrencisi olursa sevinirim...Allahım yerine ulaştırsın..beni tanıyan tanır.ögretmenim...Eger yanlış başlık açtıysam affola...kimseyi rencide etmek gibi bir hareketim de yok ...

Çok iyi düşünmüşsün hocam :eek:

yardım için gereken yere söz verilmiştir.İnşalalh bu gibi hareketler bir proje hareketi olur .Forum içinde insanlar mümkün oldugu kadar birbine ellerinden geldgince her konuda maddimanevi yardımcı olsunlar.....

hocam bir engelli ve üniversitesi öğrencisiyim, şu anlık iki tane bursum var ancak aylarca burda bende takip etmiştim burs olanaklarını. Allah razı olsun sizden umarım burdan bulabilirsiniz bir bursiyer. diğer türlü bir sürü vakıf var ancak şartları çok ağır olduğundan asıl ihtiyacı olan engelliler alamıyor. Fikir alışverişi için her türlü yardıma hazırım

Üst Alt