Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde çalışabilmek için rapor gerekli mi? İşkur kaydı olmaz mı?

shark048

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamlar saygılar.. bilgisi olan abilerime yada büyüklerime bi sorum olacak,

özel sektörde ise girecek olsam elimde evrak olarak rapor isterler mi?
yani benim elimde rapor yok 2006 da ise girme amacıyla % 40 rapor almistim ve o rapor hic elime gecmedi. bana ulasip ulasmadigini da bilmiyorum yani yazili olarak verilip verilmediğini. iskurda onaylandı olarak su anda aktif görünüyor
is başvurusu yapsam benden rapor isterlerdi yoksa iskurdaki raporun yada engelli gorunuyo olmam yeterli oluyo mu ?

İşkur'da engelli kaydınızın olması yeterlidir.

teşekkür ediyorum. yeniden rapor almayi düşünüyordum bu durumda alman gerekmiyor ozaman degilmi ?

isjurda kayitli iseniz yeni rapor almaniza gerek yok. Iskura sorabilirsiniz emin olmak için.

işkurun online işlemlerinde raporunun bir ornegını gorebılırsın tabı eklemıslerse.Ben görebiliyorum

yanlız iş yeride rapor istiyor dosya hazırlamak için senin bir şekilde işkurda kayıtlı ise onun aslını alıp fotokopiyi işkura verceksin diğer fotokipiyide iş yerine verceksin neticede bir şekilde aslı sende olacak

Bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum zaten benim korkumda raporun aslını istemeleri.işkurun onlıne raporu görüntüle menüsünde rapor gözükmüyo açılmıyo yani boş sayfa çıkıyo.Eğer isterlerseki bilgileriniz doğrultusunda isticekler gibi görünüyo işkur a telefonla ulaştığımda rapor a ulaşamadılar çalışanlar.bu doğrultuda ne yapmam gerekiyo ?

%40 özürlü raporu aldım ama elime hiç geçmedi ?

%40 özürlü raporu aldım ama elime hiç geçmedi heyet %40 verdi raporu iş bulmak için kullanacağımı söylemiştim,iş başvurusu yapacağım yer raporun aslını isterse işkurda aslı yada fotokopisi varmıdır yoksa nerededir bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba.rapor onaylanmış gözüküyo sistemde ama görüntüleyemiyorum,raporu 2006 tarihinde almıştım ve bu sıralar işe ihtiyacım var yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..

işkurdan iş talebı kagıdı falan geliyomu sana

hayır gelmiyor işe başvurmam için gereklimi o kağıt

işkur a gıtmen lasım rapor ya ordadır yada hastanede kalmıştır. ama işkurda olsa mutlaka kagıt gelırdı ama once kayıt olman lasım rapor oraya gıtmıştır belkı, kayıt işlemını tamamlanmdaysa orda duruyodur, yoksa hastene arşivinde.

işkur a kayıtlıyım ve aktif olarak görünüyorum şu anda,işe gireceğim yer isteyebilir raporu,bazı arkadaşlar rapor elinde olmasına gerek yok işkurda engelli olarak kayıtlı olman yeterli diyorlar ikilemde kaldım

İşverenin sizden rapor istemesine gerekl yok.
İsteyenlerin amacı sizin engel durumunuzu net olarak görerek ona göre değerlendirmek.
Zaten engelli olarak işverene sizi İşkur gönderecek,siz İşkur'da engelli olarak kayıtlıysanız sorun yok.

Üst Alt