Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde aracın kaskosu için hangi firmayı önerirsiniz?

Mehtap783

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Slm arkaslar ötv indirimli arac alıyorum kasko icin önerebileceginiz firma varmı bilgilerinize ihtiyacım var

euroka..anadolu..axa..hdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben şu anda skoda ile flört ediyorum. Perşembe günü raporum elime geçiyor ve galeriye raporumu teslim edeceğim ondan sonra kasko bedelini kredinin içine alabileceklerini ve ilk üzerime araç olduğu için biraz matrahın yüksek olabileceğini yani 1650 1800 tl gibi ve bunuda aylık ödemeye böleceklerini ayrıca böyle kasko yaptırırsam aracı ekstradan 1 sene daha sigortaya sokacaklarını söylediler. Araç 1.6tdı dsg skoda süperb active + 8 inç bolero ekran 8 hoparlör + cruise control dijital klima dahil 82000 tl fiyat verildi daha pazarlık yapmadım. İnşallah raporu verirsem 2000 indirirsem araç 80000 tlye gelecek.

internetnetten veya telefonla SİGORTAM net düşük teklifler alınabilir.En düşük teklifleri orası veriyor.

Neye karar verdiniz..araç nedir ve ne kadara kaskolandı bilgi verir misiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende önümüzdeki hafta aracımı teslim alacağım kasko yaptırmayı düşünüyorum. araç bayiisinin önerdiği kaskoyu araştırdım kararsız kaldım. bayinin önerdiği kasko şirketinin müşteri hizmetleri kötüymüş. kasko yaptıranlar pişman oluyor. muhatap bulamıyorlar. Bu yüzden başka kasko şirketleri araştırıyorum.

Arkadaşlar engellilerin sorun yaşamadığı kasko şirketi hangisi. Büyük kasko şirketleri tercihimdir. Varsa önerilerileriniz , deneyimlerizi paylaşırmısınız?

İyi günler skoda superb i aldim ve efsane bir araç diyebilirim pazartesiden beri 500 kmyi geçtim yol tutuş yakıt kullanım on numara. Kaskoyu ilk kaskom diye firmaya yaptırdım ama kaskoda engelli aracı ise araç diye başlayan bir madde var kaskoda yani aracın aldığım fiyatını baz alır gibi saçma bir madde var. Dayım hakim ona sordum aracı kasko yaparken engelli der ona göre fiyat çıkartırsa doğru ama yuksek fiyat alıp düşük tazminat ödemeye kalkarsa hakkını alırsın dedi. Kaskoyuda ilk arabam olduğu için 2600e yaptırdık malesef yani 1000 tl kazık yedim. Başka yerden 1600e yatırırdım.

BLACKSAGAT Bende araç almadan birçok araç bayisi ile görüştüm farklı modellerin test sürüşleri yaptım. araç fiyatları birbirine yakın 5-6 bayi 1600 tl civarında kasko olur dedi. hesaplatılar. şimdiki bayi 2100 TL kasko bedeli çıkarttı.400-500Tl önemli değilde kazık yemek insanın zoruna gidiyor. Daha kaskoya karar vermedim.sipariş ettiğim araç bu hafta bayiye gelecek. önümüzdeki hafta ödeme yapıp ruhsat işlemlerini başlatacağım.

Bayiye açık ve net güvenemiyorum. çünkü ekstradan oto alarmı taktıracaktım. diğer servislerden daha yüksek fiyat verdiler. yani bizi kazıklamak için fırsat kolluyorlar.

bayinin önerdiği kaskoyu araştırdım. yaptıranlar memnun değil. telefon ile ulaşmak mümkün değilmiş. bende sağlam bir kasko şirketi arıyorum.

engelli aracı kskosu diye bir ayricalik yok her şirket yapiyor

kunta

kaskoda madde var araç engelli aracıysa diye başlıyor ne anlattığını anlamışsınızdır. Yani pert durumunda 80000den işlem görürüm diyor. İyide benim araç kasko matrahını 140000den aliyor ona göre 2600 ödüyorum say 80den 1400 ödeyeyim o zaman

önerim

Allians sigorta olsun pahalıdır ama başın ağrımaz derim ben ;)

@BLACKSAGAT Üzerinden baya zaman geçmiş ama aracınız hayırlı olsun. Bende araba alma arefesindeyim, raporumu bekliyorum ve seçeneklerimden biriside superb ve bende sizin gibi ilk kez araba sahibi olacağım inşallah. 1800 lira kasko demişsiniz.

Zorunlu trafik sigortasını ne kadara yaptırdınız acaba?Uçuk kaçık fiyatlar çıkarsa bütçemizi ona göre ayarlıyalım:)

Üst Alt