Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporum %90. İşyeri açmak istersem bir kolaylık oluyor mu?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben böbrek nakli oldum ve %90 engelli raporum var. Yaklaşık 1 senedir çalışmıyorum bazı saglık muhafiyetlerinden dolayı mesela agır kaldırma yasak v.s yapamadıgım durumlar var bu yüzden işçilik yapmak degil kendine dükkan açmak istiyorum. Belediyeden CAFE OTOPARK BÜFE FUTBOL SAHASI v.s gibi bir ihale almak mümkün mü . ? Bu şekilde olan biri varmı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Balıkçı24 kardeş, bildiğim kadarıyla belediye ve diğer kamu kurumlarında büfe ve benzeri yerlerin engellilere yönelik bir öncelik hakkı olduğunu sanmıyorum, ancak ihale alacağın kurumda enssi kalın dostları olanlar için isnisnai durumlarda olabiliyor.

Desene kardeşim paran kadar adamsın bu dünyada adeleti olmayan insanların yazdıgı yasalarla yürüyen bir dünya .

Üst Alt