merhaba
engelli raporuna başvurdum devlet hastanesi % 62 oran verdiler. bende
uyku apnesi raporumu 1 aylık osada kabul etmediler başka hastaneden diye burada tekrar yatman lazım dediler.kalpde de verilen oranı az buldum % 35 verdi.
devlet hastanesine gitme sebebim raporun hemen cıkar dedıler. dedıkleri gıbı sabah gııtım ögleden sonra rapor % 62 çıktı.
il saglık bakanlıgına gittim itiraz ardından tedavilerimi oldugum hastaneye istek istedim.yaklaşık 45 gün sonra yani bugün % 84 oranında raporum çıktı.
İÇ HASTALIKLARI : E66.9 - OBEZİTE, TANIMLANMAMIŞ, E78.4 - HİPERLİPİDEMİ, DİĞER, E11.9 -
İNSÜLİN BAĞIMLI OLMAYAN DİYABETES MELLİTÜS, KOMPLİKASYONLARI OLMAYAN %42
FIZIKSEL TIP VE REHABILITASYON : M51.9 - İNTERVERTEBRAL DİSK BOZUKLUKLARI, %14
TANIMLANMAMIŞ
KARDIYOLOJI : I25.1 - ATEROSKLEROTİK KALP HASTALIĞI %50 8 stent 5 anjio var
NÖROLOJI : G47.3 - UYKU APNESİ %35
5 yıldır herhangi bir işte çalışamıyorum. emekli olamıyorum yaklaşık 1000 prim gün eksik.nerelere başvurmam lazım yardım ve diger konularda
yol gösterir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
engelli raporuna başvurdum devlet hastanesi % 62 oran verdiler. bende
uyku apnesi raporumu 1 aylık osada kabul etmediler başka hastaneden diye burada tekrar yatman lazım dediler.kalpde de verilen oranı az buldum % 35 verdi.
devlet hastanesine gitme sebebim raporun hemen cıkar dedıler. dedıkleri gıbı sabah gııtım ögleden sonra rapor % 62 çıktı.
il saglık bakanlıgına gittim itiraz ardından tedavilerimi oldugum hastaneye istek istedim.yaklaşık 45 gün sonra yani bugün % 84 oranında raporum çıktı.
İÇ HASTALIKLARI : E66.9 - OBEZİTE, TANIMLANMAMIŞ, E78.4 - HİPERLİPİDEMİ, DİĞER, E11.9 -
İNSÜLİN BAĞIMLI OLMAYAN DİYABETES MELLİTÜS, KOMPLİKASYONLARI OLMAYAN %42
FIZIKSEL TIP VE REHABILITASYON : M51.9 - İNTERVERTEBRAL DİSK BOZUKLUKLARI, %14
TANIMLANMAMIŞ
KARDIYOLOJI : I25.1 - ATEROSKLEROTİK KALP HASTALIĞI %50 8 stent 5 anjio var
NÖROLOJI : G47.3 - UYKU APNESİ %35
5 yıldır herhangi bir işte çalışamıyorum. emekli olamıyorum yaklaşık 1000 prim gün eksik.nerelere başvurmam lazım yardım ve diger konularda
yol gösterir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.