Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Raporu Aldım. Memur Olarak Atanmak İçin Ne Yapmalıyım?

aydın09

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.Bu yıl fen bilgisi öğretmenliğini bitirdim.Atanamadım.Benim bir gözüm kör bir kulağımda sağır.2 ay önce rapor için başvurdum %43 oranlı bir rapor verdiler.Ben öğretmenlik atamasında engelliler statüsünde atanmak için ne yapmalıyım?Bazıları bu oran yetmez %50 ve üzeri alman gerekiyor diyorlar.Bu oran yeterli midir?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

%40 ve üzeri rapor aldıysanız engelli katagorisindesiniz ve tüm haklarından yararlanabilirsiniz.yani %50 ve üzeri diye birşey yok.ayrıca raporunuz genel öğretmen atanmasında bi avantaj sağlamıyor.engelliler için ayrı ekpss(engelli kamu personel seçme sınavı)yapılmakta.anladığım kadarıyla ekpss sınavına girmemişsiniz o yüzden bir sonraki sınavı bekleyeceksiniz.

Vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

Üst Alt