Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli plakalı araçlarda sürekli taciz ediliyoruz!

elyasa

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Engelli plakalı araç kullanmak gerçekten çok zormuş. Özellikle kişinin kendisi engelli olmayınca dışarıdaki insanların. Hemen sahtekar. Dolandırıcı vs. Bakışlarıyla sizi süzmesi. Hatta siz engelli değilsiniz utanmıyormusunuz engelli plakalı araç kullanmaya demeleri.

Evet ben engelli değilim ama bir engelli çocuk babasıyım. Çocuğum ağır özürlü olduğu için aracı onun adına aldım. İnsanlara etiket yapıştırmak ne kadar kolaymış. Kimisi çocuğumuzu geçim kaynağı haline getirdiğimiz iddiasında. Kendi ailelerimiz özürlü çocuğumuz olduğu için bizden utanır.

Ama hep kötü örnekler yok. Bizi gerçekten tanıyan gerçekten seven. Az da olsa dostlarımız var. Onlar olmasa ne yapardım bilmem.

bu plaka bizi açık hedef haline getiriyor

bu plaka bizi açık hedef haline getiriyor kapkaccıların gözü bizim plakada nasıl olsa yakalayamaz diye kolay lokma oluyoruz maaalesef bu plaka kırmızı ısıklarda insanların garip yüz ifadeleri ile bakmalarına neden oluyor bu plaka bizi 2. sınıf insan olarak lanse ediyor en ufak bir hatada gerizekalı beyin özürlü gibi dengesiz ithamlara maruz bırakıyor ah bu plaka aaaaaah 5 yıl bir an önce dolsun diye bekleyen arkadasımdan alıntıdır adamı katil yapar bu plaka ne işe yarıyor vergi indirimi tamam da plaka yerine ön cama gerektiginde söküp takılacak bir sistem yapsalar plakadaki o meshur işaret istege baglı olsun ben belki özürlü oldugumu cümle aleme ıspatlamak istemiyorum neyse iyi günler saygılar...

bu palakalara ufak ibare olsa o kadar dikkat cekici olmaz

kesinlikle katılıyorum nedir o oyle ya söz meclisten dışarı ama sanki vebalı hasta gibi damgalı eşşek gibi anlamış değilim bunla ilgili bir karar çıkartılamazmı aceba basvuru yapılamaz mı daha küçük bir ibare olsun üzerinde de tr işareti çokta guzel olur bence.

Evet arkadaşlar Bende buklem arakdaşıma katılıoyrum sorun bu işarette değil sorun insanlarımızın MEDENİYETSİZLİĞİNDE dir.
Ben her zaman bu işaretin taşınmasından yanayım bu işaret ayrıcalık kkatmalı trafiket öncelikli yol verme sıkıştırm olayı olmamasına engel olmalı.
Mesela nasıl resmi araçların plakaları siyah yada krmızı her ne ise amaç ne ayrıcalık özel bir insan evet bizlerde özel insanlarız ve bu gibi şeyleri toplumu biliçlendirerek aşacagız hemen öyle pes etmek yok biz ÖZEL İNSANLARIZ.
Mücedele etmezsek başarı olmaz.
sevgiler
TayTIS

palakalı araç

arkadaşlar plakadaki işareten dolayı gurur duyabilirsiniz. ama kaldırılmasını isteyen arkadaşlarada hak verin. en azında engel olmayın.kaldırılmasını isteyen arkadşlar isteğe göre olsun diyor.istyen arabanın her yerine işareti yapıştırabilirler. isteyen de yapıştırmasın.ilaki benim arabamda var. senin arabadan da olsun demek yanlış olur.benim şahsen araban normal plaka bende hafif aksama var ama bana h ehliyetini vermediler. b sınıfı ehliyetini kulanıyorum. trafikte ve hırsızların hedefi haline gelmeside doğru.geçenlerde üzürlü plakalı araçları çalan hırsılık çetesi çükertildi haberleri takip etmişseniz duymuşsunuz.saygılarımla

Üst Alt