Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli otoparkı kullanımına ilişkin projemiz için anket

febadi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba İyi Günler...

Biz Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencisiyiz.
Tübitak Ortaöğretim öğrencileri arası araştırma projeleri yarışması için engelli otoparklarının kullanımı konulu bir proje geliştiriyoruz.
Bu konuda uyguladığımız bu ankette sizin değerli bilgi ve görüşlerinize ihtiyacımız var.

http://goo.gl/forms/LOCx1XYbXS

bu tip kaynağı belli olmayan sitelere kesinlikle giris yapmayın.
saygılar
soz konusu anket adı altında verilen gl uzantılı sitedir

Anketi doldurdum.

Bayrakdar
Site google'ın doküman hizmetidir ve yüzde yüz güvenlidir. Sizin gl dediğiniz google'In kendi kısaltma adresidir.

Katkılarınızdan Dolayı Hepinize Teşekkür Ederim.Site kesinlikle güvenlidir hiçbir risk yoktur.Yardımlarınız için teşekkür ederiz.

Tamam.
özur dilerim.ben sadece gecen dinlediğim bir olaydan ötürü uyarmak istedim.ama yanılmışım.
iyi akşamlar

Doldurayım katkım olsun dedim ama dolduramadım.
Anket engelli otoparkından faydalanan ortopedik engelli arkadaşlarımız üzerine, onların bu konuda yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri gibi.
Benim engelim işitme kaybı olduğundan engelli otoparklarından faydalanamıyorum zaten.

Sadece faydalanabilen kişilerin olması gerekmiyor.Gördüklerinizide Yazabilirsiniz.

Üst Alt