Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Otopark Kontrol Sistemi için Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezi'ne alkış

nightmare

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Ümraniye de bulunan Meydan Alışveriş Merkezi engelli otopark kontrolüne çözüm bulmuş.

Öncelikle bu sistemi kullanabilmek için otoparktan AVM ye girişte REAL Marketin önünde yer alan Engelli Otopark Kontrol Sistemi standında engelli kartınızı ya da H sınıfı ehliyetinizi göstererek cep telefonunuzun kaydını yaptırıyorsunuz.

Burada ki engelli otopark alanlarında elektronik kontrollü bariyerler var ve her bir bariyer üzerinde o bariyere ait cep telefon numarası var. Kayıt yaptırdığınız cep telefonunuzla park etmek istediğiniz engelli park alanında ki bariyer telefon numarasını bir kere çaldırdığınız da bariyer otomatik olarak açılıyor ve park alanını kullanabiliyorsunuz. Park alanından ayrıldıktan sonra bariyer otomatik olarak tekrar kapanıyor.

Bu uygulamadan dolayı Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezini buradan alkışlıyoruz, darısı diğer engelli otopark alanlarının başına...

Not: Bu uygulama Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezi REAL marketin altında ki kapalı otoparkta vardı, aynı uygulamayı bu AVM içersinde yer alan IKEA yapı marketin de örnek alması için IKEA yetkilileri ile görüştüm.

Hey maşallah! Ne güzel bir çözümmüş bu. Bütün park alanları böyle olmalı...

Güzel bir uygulama. Her yerde görmek isteriz bu sistemi.

Telekomünikasyon ve elektronik ile iyi bir otomasyon yapılarak teknolojinin her türlü nimetlerinden faydalanılmış.

Bence devlet tüm engelli park alanlarında bu sistemin kullanılmasını zorunlu hale getirmeli. Hatta engelli plakası olan araçların cep telefonları devletin kontrol ettiği bir sistem altında kayıtlı olmalı ve bu sisteme kayıtlı olan herkes, her yerde bu teknolojiden faydalanabilmelidir.

Biz de bu elektronik bariyerlerin distribitörlüğünü aldık mı köşeyi döndük demektir :)

Ben son bir hafta da bir kac kez gittim meydan avm ye.fakat sizin bahsettiginiz gibi bir sistem goremedim

Merhaba,
Ümraniye meydan alış-veriş merkezini tebrik ederim.
Engelli otopark alanlarından faydalanma konusunda en çok sıkıntı çekenlerden biriyim,özellikle hastanelerde.
Görevlililer konu hakkında hiç bir bilgiye sahip değiller,tamamen vicdanlarına göre hareket ediyorlar.
Doğrusu ben yaptığım araştırmada bu şahıslara gösterebileceğimiz yada söyleyeceğimiz çok açık bir kanun maddesi
bulamadım.Bu konuda bilgisi olan var ise lütfen paylaşsın
Şimdiden teşekkürler,
ZETOSEBA

Isparkçılar duysun da utansınlar..

Gözünü sakatlara ayrılmış park alanlarından elde edeceği cüzi miktardaki gelire diken saygısız ve vicdansız ISPARK yetkilileri bu haberi okusunlar da ar damarları çatlamamış ise biraz utansınlar.. Yıllardır ISPARK yetkililerinin ve yetkililerin tutumlarından cesaret alan Ispark otopark görevlilerinin üç kuruş daha fazla gelir elde etme için sergilediği vicdansız uygulamayı şikayet etmediğim yer kalmadı ancak her seferinde Ispark yalan üzerine yalan uydurarak tüm mercileri yanıltıp üste çıkmayı başarıyor ne yazık ki.. Kazlıçeşmeye gidiyorsunuz, Feshaneye gidiyorsunuz, Vakıf Gureba Hastanesine gidiyorsunuz, Yenikapı IDO iskelesi park alanına gidiyorsunuz kısacası Ispark'ın işlettiği otoparkların hangisine giderseniz gidin görevliler sağlam öküzleri sakatlara ayrılmış alanlara park etmeye adeta teşvik ediyor, üstelik buna isyan ettiğinizde utanmasalar görevliler bir de sopa atacaklar.. Kadir Topbaş Başkan oturduğu koltuktan ahkam kesiyor sakatlara şunu yaptık bunu yaptık diye.. Ispark otoparklarının bir kısmına (hepsine de değil) sakatlara mahsus park alanı yapmışsın ama bunlar göstermelik olduktan sonra ne işe yarar Kadir başkan?.. Bir gün poponu kaldırıp da tebdili kıyafete bürünüp bu alanları teftiş ettin mi?.. Ispark görevlilerinin tutumlarını kendi gözlerin ile gördün mü?.. Benim hakkımı gasp edenleri Rabbim en azından benim gibi yapsın.. Hem gaspçı öküzlere hem de buna göz yuman en altından en yükseğine kadar tüm yetkililere sık sık bu rahmeti yolluyorum.. Umarım hepsi bu rahmetimden nasiplenir tez zamanda..

Üst Alt