Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olmamam, bu sitede engelli arkadaşlarla olamayacağım anlamına mı geliyor!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jolie

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar engelli değilim evet bu doğru ama engelli olmamam engelli arkadaşlarımın olamayacağı anlamına mı geliyor ya da burada bulunmam yanlış bir durum mu buaralar tepki alıyorum neden buradasın engelli değilsin madem gibi ama inanın beni çok üzüyo ve kırıyo bu tepkiler gerçekten hatalı bir durum mu var ortada:(

dostum bosver herkesı sen senın ıyı nıyetın yeter ... bende kanser hastasıyım cesıtlı sorunlarım var 2 yıldır hıc yemek yemedım su ıcmedım karnımdan hortumla beslenıyorum vs .. ve bır suru sorunlar ... fızıkı bı engelım yok allaha sukur ama bende kendımı cok tuhaf hısedıyorum bazen ... bnce kafanı takma sana ters soz soyleyenelerın hepsı afkursun dursun ... Ama tabı sen de haddını bıleceksın ters bırsey ya da yanlıs bır davranıs yapmıcaksın .. o zaman basımın ustunde yerın var DOSTUM ... :D

engelli olmamanız burda olmanıza mani degil.en azından benim düşüncem bu.neden burdasınız diyerek kalp kırmanın bir anlamı yok.empati yaparak engellilerin arasında bulunuyorsanız bu alkışlanacak bir durumdur.ters tepkilerle karşılaştığınızda ve siteden gittiğinizde kafanızda şu durum oluşacak.engelliler hep böle agresif ters insanlar.bazı engelliler size öyle davranıyorlar diye her engelliyi aynı kategoriye koymadan burda kalmaya devam edin bence.bu benim düşüncem.yönetiminde bu konuda negatif olacağını düşünmüyorum açıkcası.wesselam...

Merhabalar Jölie
Nagihan arkadasımızında dediği gibi bu sitede olmamanız icin hiç bir sebeb yok bu site evet engelliler adına acılmış bir site olabilir ancak bu demek degildirki engelli olmayanlar da giremez diye.gelenlerden ne ikametgah alınıyor nede özürlü raporu o yüzden siz o tatlı canınızı sıkmayın nice engelli yakınlarıda var onlardamı giremeyecek yok öyle sacmalık.engellilerle bi arada olmak icin ille de engelli olmak gerekez
Nasılkı engelsiz bir topluma kendimizi kabullendiirmeye calısıyorsak engellilerin bulundugu ortamada o toplumu sokabilmeliyizki az da olsa bizim adımıza yerimize empati kurabilsinler
Aramızda cok hassas arkadaslarımızda olabilir o yüzden empati kurarak hosgörülü olmanızı temenni ederim

tekrar aramıza hgniz

Engelliyiz , uzaylı değiliz.

Sanmıyorum ki, engelli olsun yada olmasın kimse niye buraya yazdın yada yazıyosun demez.

Biri bi şeymi dediki böyle bi konu açma gereği duydun.

evet jolie bende merak ettım acaba bırı bırsey mı dedı ya da bır munakasa mı yasandı bırılerıyle ...

Jolie tabiki burda olmana bi mani yok.Engellilerle arkadaş olmanda da bi engel yok.
Peki neden burdasın (Bu soruyu sormamada bi engel yok.)

Bence kimse diyemez neden buradasın diye... şu cevap babanın tapulu malı değil ki burası ki aksine alkışlamalı böyle duyarlı insanların aramızda olmasınıda daha çok isterim...

Bence tahminlerim (lütfen alınmayın sadece tahmin yanlış anlaşılmak istemem)

Sevdiği veya yakını engelli olabilir... buradan destek almak yada aynı rahatsızlığı yaşayan insanlardan bilgi almak bu başıma geldi.
yurt dışından bi annenin albino hastası kızı için tedirginleri olduğu için bilgi istemesi...

Merak etmek: ilerleyen hayat şartlarında engelli olabileceğinin farkına varması ve bizim gibi insanların yaşamda yaşadığı zorlukları günlük hayatta neler yaptığını ve aşklarını, hayata nasıl sıkıcasına bağlandıklarını veya nasıl bu kadar öz güvene sahip olduklarını...

Selçuk insan bi iki kelime yazar hg ne :))) ne o öle hoş geldin boş gittin :))

Abicim ne diyorsun sen yaw. Engelli olsan ne olur olmasan ne olur, sende insansın bende insanım, ikimizde düşünebiliyoruz. Hahah kendini öyle bir duruma sokmuşsun ki neredeyse engelli olduğuma sevinme hissine gark bırakacaksın bizi. :)

Bu siteye girerken, elektronık kart basıp da, sen engellesin gir, sen engelli değilsin bu siteye giremezsin gibi bir şey olmadıgı için. Engelliler başta olmak üzere herkes açık bir sitedir. Hiç bir sıkıntı olamaz diye düşünmekteyim. Zaten arkadaş acıklanmıs neden burda oldugunu, '''ama engelli olmamam engelli arkadaşlarımın olamayacağı anlamına mı geliyor''' demiştir. Sorun yok.

Benim yazdiklarimi kim sildi neyse

Fatma sen epilepsi hastasisin dolasiyla sende engellisin bundan haberin yok galiba eski ve sinirli b ir arkadaş olarak sana doğru bilgi vermek arkadaşlik görevim

Hayatinda Başarilar dilerim.

arkadaşlar düşünceleriniz benim için önemli çok tesekkür ederim hepinize evet bazı tepkiler alıyorum neden buradasın diye bundan dolayı yazdım ama aranızda kabul görmek kadar güzel birşey yok ayrıca esat epilepsi hastası değilim olsam söylerim utanılacak bir durum yok bence bunda buarada mehmetselçuk hoşbulduk:)

Merhaba Jolie,mesele sizin arkadaşlık önerilerinize engelliliklerini engel görerek veya hayatlarını engelleri içinde hapsetmiş kişilerin yanlış yaklaşım tarzıdır sanırım.Bu hoş bir tutum değil.Gönül kapımızı iyi olan her kese açmalıyız.Paylaşacak o kadar ortak yanlarımız var ki,insan olarak.Hoşçakalın..

ifamam çok tesekkür ederim :) gönlü güzel insanlarla karşılaşmak gerçekten güzell

jolie bende sahsım adına yazıyorum ıster epılepsı ol ıster benım gıbı KANSER ols ister kolun olmasın ister bacagın hıc sorun degıl İNSAN OL YETER .. Ve Bence Yorumlardan da Anlasıldıgı Gıbı HErkes Sana Hosgorulu Yaklasmıs ESAT harıç ... Birsey Konusmak IStersen de Paylasmak Istersende Burda Olmaya Calısırız ...

sağolun arkadaşlar iyi ki etrafımda sizin gibi insanlar var hepiniz iyi ki varsınız:)

Jolie, inanın sizin varlığınızdan haberim yoktu. Engelsiz insanları da burada görmek güzel. Belki de bir zaman sonra engelsiz insanların ağırlıkta olduğu bir site olur burası.

tayanç aslında engelsiz olup engellilerle birlikte olmak isteyen çok insan var da işte bir iki kötü durumda geri çekiliyorlar benim yaptığım hiçbişey asıl olan sizin beni de yanınıza kabul etmeniz:)

Jolie, ben sorunu bil(e)miyorum. O kadar çok engelsizden, engellilerle ilgili sitem duydum ki; en küçük bir tartışmada ekonominin bile engelli maaşları yüzünden iyi gitmediğini söyleyenler oldu. Senin de burada olmaya en az benim kadar hakkın var diye düşünüyorum.

Sanırım sana neden burdasın diye çıkışanlar olmuş .boşver takma onları sen . Aramıza hoşgeldin :eek:

Aslında kotu durumlar istemdısı oluyor jolie .. Ozellıkle engellırler ve agır hastalar genelde asabi olurlar .. Bir anda parlarlar vs .. Aslında onlar (buna bende dahılım 2,5 yıldır) yanı cogu ole ınsanlar degıller ama hayat sartları ınsanı degıstırebılıyor ... Ben mesela 2,5 yıl once kanser e yakalandım ve halen daha ugrasıyorum ınan cok degıstım asabılestım sinirli bırı oldum ozellıkle aıleme karsı anneme babama ettıgım kufurler hakeretler gorsen benden nefret edersın o derece ... Bazen aglıyorum kendımı tanıyamıyorum :(:(:(:(:( ama benı bu hale getıren sey kanser ... Bazı engellıler ıcın de bu tur durumlar soz konusudur bence ... O yuzden sen takma kafanı sana tepkı gosterenlere veya laf soleyenlere ... Ama şu da var hayattakı engeller ınsanı degıstırıyor bu gercek bence ...

Netıce olarak senın engellı olmayıp burada engellılerın veya hastaların ıcınde olup onlara destek olmana ve bu sıtede bulunmana saygı duyuyorum .... Herkese de saygılar ( :):) )

aramızda hiç fark göremiyorum birçok engelsiz çocuğa ders anlattım engelli çocuklarada anlattım hatta onları biraraya getirip anlattım ki aralarında fark olmadığını anlasınlar ensar buyüzden diyorum ki herkesin aramızda fark olmadığını anlamaları gerekiyor anlaması gerekenler hem engelliler hem de engelsizler bence

furkan artık dualarımdasın inşallah :) evet haklısın asabiyetlerini anlıyorum ki zaten bundan hiç ama hiç şikayet etmiyorum yeterki yanlarında olmama izin versinler

Tabıkı fark yok onemlı olan ınsan olabılmektır ...benım demek ıstedıgım engellırın normal ınsana gore sorunları var ve bunlar da ıster ıstemez ınsanı etkılıyor ... Bazen tartısma olur bazen sorun olur ... Senınde zaten konuyu baslattıgın mesajda da bunlar yazıyordu ...demıstın ya tepkı alıyorum dıye benım asıl demek ıstedıgım de buydu tepkıye yol acan nedenler var yanı olabılıyor ...

Zaten aramızda ya da senın engellırle aranda bır fark yok hepımız ınsanız !!! Her zaman yanındayız merak etme

yagmur ; çok teşekkür ederim.allah razı olsun .... Sizin bir sorunuz var mı peki ?

olmaz mı sorun insanız sonuçta furkan mesela yeni mezun olacak bi öğretmenim atanabilecekmiyim?

Insallah Atanırsınız Ama Bu Ulkede Bıraz Sanısınızın Ya Da Size TORPİL Yapıcak Biri Lazım .... Ne Ogretmesınız ? Nerde Okudunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt