Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak İngilizce öğretmenliği okumak istiyorum..?

byhonor37

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ,

ben bu sene 12.sınıfım ygs hazırlanıyorum ve ygs den sonra Yabancı Dil Sınavı (YDS) gireceğim , ygs başvururken raporum vardı yani başvuru kağıdında var gözüküyor, ben üniversite kazandıktan sonra engelli olarak nelerden yararlanabilirim ? ve öğretmen eğer olursam yani ingilizce öğretmeni türkiyede en çok atanan branşlardan birisi , benim atanma önceliğim nedir ? ya da sizce yapabilir miyim ?(sağ el ortopedik bilek )
bilgilerinizi bekliyorum.

Bir de arkadaşlar benim kayak lisansım var ve aktif olarak her sene yarışlara gidiyorum, türkiyede futbol voleybol vb gibi branşlar varken kayak branşını veren bi üniversite var mı ? varsa ona katılmak için öncelik tanırlar mı ?

Şimdiden okuyan cevaplayan ya da cevaplamayan herkese çok teşekkür ederim var olun.

Üst Alt