Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenlere kademe verilmesi..?

ra17

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar;

Ben 2019 da öğretmen olarak atandım. Geçen öğrendim öğretmenlere 2 yılda bir kademe veriliyormuş 2010 yılından sonra atananlar için. Ama ilçe muhasebe bizlerin zorunlu hizmetten muaf olduğumuz için alamıyormuşuz. Bu konuda bilgisi olan var mı?

2 yilda bir degil, her yil bir kademe alinir. Ayrica 657 ye tabiiyiz o sebepten her 3 yilda bir ek kademe aliyor olmamiz gerekli yani bu sekilde biliyorum. Bahsettiginiz engelliye ek bir kademe ise bilgim yok fakat ihtimal de verniyorum pek cunku 657 ye tabiiyiz.

Guncelleme : pardon saniyorum 3 yilda bir dereceyi ek kademe ile karistirmisim tam bilgi icin 657 sayili dmk ya bakiniz.

merhaba 657 yi okudum 3 den 2 ye düşürdüler 2010 girişi sonrası öğretmenlere veriliyor sorun engelli öğretmenlere verilmiyor.

Üst Alt