Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğrenciler için burs veren yerler var mı?

By_AzRaiL

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
benim babamın %70 özürlü calsımaz raporu var üni okumak istiyom burs alabilcegim vakıf var mı?

burs

össde 293,578 puan alldım istanbulda bazı 4 yıllık üniversiteler tutuyor fakat istediğim bölümler değil bilgisayar mühendisi olmak istiyorum fakat devlet üniversitelerinde olmuyor vakıftanda %50 burslu tutuyor fakat bu bursu karşılayacak durumumuz yok acaba burs alabileceğim çeşitli yerler varmı? bilgilendirirseniz sevinirim.

vakıf ünivrsitesine %50 burslu yerleşirsen,burs alamazssın,burs verilirken
vakıf üniversitelerin burslu yerleşenler hariç,diğerlerine burs verilmez

vakıf üniversitesini tutturduysan başka biryerden burs alma imkanın yok diye biliyorum..şunu da söylüyüm,seneye tekrar gir.korkma 1 yılım boşuna gidecek diye,,önemli olan istediğin bölümde okumak..ben de 2 sene önce 346 sayısal 2 almıştım..ama kas hastalığım yüzünden gitmek istemedim..zaten lisedekine göre hastalığım çok çok ilerlemişti,yürüyemiyorumdum..pişman da değilim,aynı fikirdeyim hala.kaderimiz

son diyecem şu,,kendine güveniyorsan ve istediğin bölümde okumak istiyorsan 1 kez daha dene sınavı..bilgisayar mühendiliği harika bölüm

bilgileriniz için teşekkürler ben bu soruyu şunun için sordum bir vakıf üniversitesi 3 engelliye burs veriyor fakat ben orayı %50 burslu olark giriyorum beni sçmeme durumuda var yazımmi yazmayımmi kararlaştıramadım . eğer seçmezlerse %50 bursu ödeyip okumam gerek sizce risske atmalıyımmi kendimi?

birincisi,senin değil babanın raporu varmış
sennin raporun olsa dahi ki seçilmeme durumuda var,eger seçilemessen ödeyebilecek durumunda yoksa verme bence

Üst Alt