Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurun istifa edip EKPSS ile atanması mümkün mü?

Sahra44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba.
2021 de Ekpss ile memur kadrosuna yerleştim. Bir kaç gün önce istifa dilekçemi verdim. 2026da tekrar ekpssye girip. Farklı bir kurumda memur olabilir miyim

Sınava girip tekrar memur olma şansınız var ama istifa ettiğiniz için güvenlik soruşturması nasıl olur bilemem. Özel değilse kısaca yazar mısınız neden istifa ettiniz ?

olunur sıkıntı yok toplamda 2 defa istifa hakkı var memurun.sizin biri gitti bir daha atama olabilir yeni puanla hatta aynı kuruma bile dilekçe verip işe başlarsınız kurum kabul ederse tabi ekpss puanı olmadan

@erola,

Doğum yaptım ve doğum izinlerimi sonuna kadar kullandım.Çocuğumla ilgilenmek istiyorum. Biraz büyüyünce kreşe vericem

@Sahra44, bende 6 aydır memurum işe başlamadan önce yapamazsam istifa edip tekrar sınava girerim diye düşünüyordum Allah analı babalı büyütsün

@erola,

Tekrar merhaba bir şey daha merak ediyorum bilginiz varsa şimdi ilk atandığımda şehir değişkliği yaptım. 2. Atamamda da aynı hakkı tanırlar mı

@Sahra44,

bir sene ücretsiz izin hakkınız var kullandınız mı ? şöyleki artık kadrolar çok doldu ve çok az engelli memur alınıyor.Ayrıca yeni bir kanun söylentisi vardı istifa etseniz bile göreve dönme tarzında..

Üst Alt