Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Memurun Erken Emeklilik Dilekçe Örneği

toprak1453

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Tarih

………………GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Personel Daire Başkanlığına

…../……/…….. tarihinde kurumunuz ……………………Genel Müdürlüğünde …….. olarak göreve başladım. Kurumunuzda göreve başladıktan sonra (işe başlamadan önceyse önce yaz) rahatsızlanarak mevcut hastalığımdan dolayı %.... engelli raporu almış bulunmaktayım. %.... engelli raporuma dayanarak erken emekli olup-olamayacağım hususunda tarafıma bilgi verilmesini;
Arz ederim.

İsim-Soyisim
İmza

Not:
Arkadaşlar ben işe başladıktan sonra %50 engelli olan bir memurum. Çalıştığım kuruma verdiğim dilekçe (örneği yukarıdadır) ile başvuruda bulundum. Kurumum, Emekli Sandığından, personelimiz erken emekli olabilir mi, diye görüş istedi. Emekli Sandığı, kurumum genel müdürlüğü personel daire başkanlığı tarafından yapılan başvuruyu görüşüp, 15 yılı dolduğum takdirde erken emekli olabileceğim yönünde karara bağladı ve kurumuma üst yazı ile bildirdi. Kurumum, emekli sandığının kararını bana üst yazı ile bildirdi. 2017 yılında 15 yılım doluyor ama ben emekli olmayı düşünmüyorum şu an için. Bu süreç yaklaşık 1-1.5 ay sürdü.

Not2: Çalıştığın iş yeri Genel Müdürlüğe veya bakanlığa bağlı il müdürlüğü veya Şube Müdürlüğü veya Ajans Amirliği ise bunların aracılığı ile Genel Müdürlüğe gönderiyorsunuz. Biliyorsunuz ki devlet kurumlarından hiyerarşiyi takip etmezseniz işiniz sonuçlanmaz.

teşekkür ederim cevabınız için
öncelikle kurumuma bu dilekçeyle başvuru yapacağım
sonra bekleyeceğiz.

Turkannn merhaba,bende hastanede hemsireyim, çalıştığım kuruma ithafen dilekce yazdim.Evrak servisine teslim ettim.Onlarda dilekcemi (2 fotoğraf istediler,engelli olduğuma dair tüm evraklarımin fotokopisi)ilçe saglik müdürlüğüne gönderdiler.Onlarda simdi Ankara'ya gönderdiler.

Son düzenleme:
Üst Alt