Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memura hangi kurum ne iş yaptırıyor?

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
ÖMSS ile atanan memur arkadaşlar;
Hangi kurumdasınız (MEB, Hastane, Adliye...), ne iş yaptırıyorlar,
mobbing (yıldırma-bskı) görüyor musunuz? Kurumunuzu yeni adaylara tavsiye eder misiniz?
Lütfen paylaşır mısınız?

Bizim cezaevinde bir tane Santal Memuru var Telefonlara bakıyor. Bir tanede Hizmetli var Evrak imzasına bakıyor.

Hacı sen memur değilmisin zaten ya ne oldu yerinden memnun mu değilsin niye girdin sınava.?

ya ferhat gardaş mmeurumda ben çalışırken engelli oldum. Şimdi Kamu İktisadi Teşebbüsüne geçmek için girdim. Normal memurluk için değil.

Hee anladım.Gardaşım inş. o teşebbüs neyin geçersinde bir daha bu forumda gormem seni ;)

MEB bünyesinde bir anadolu lisesinde memurum, müdürümüz çok anlayişli o yüzden gayet rahatim :) Yeterli ödeneğimiz olmadiği için bilgisayarim yok o yüzden gelen giden evrak kaydini yapiyor, öğretmenlerden imza aliyorum...

Üst Alt