Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memura atama için devlet yardımı ve maaşta vergi indirimi var mı?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu konuda bazı yazılar okudum ama net bir şey göremedim varmı bu konua bir bilginiz ?

Engelli memur engelli kadrosunda olduğu için otomatikman vergi indirimindedir.
Maaş bordronuza bakabilirsiniz. Sağ üst köşede gelir vergisinin normal bir memurdan farklı olduğunu göreceksiniz. Farklı değil ise mutametliğe nedeni sormalısınız.

Devlet yardımına gelince bu herkes gibi eşit haktasınız; engelli olmanız öncelik getirmez.

Atanma konusuna gelince biraz değişik birşey: tayin hakkını mı sordunuz? yoksa başka yere veya göreve atanma konusu mu sordunuz? Tam bilmek gerek.

Daha önce memur olmayıp ilk defa memur olarak atanan ya da hizmetli olarak atanan kişi için yardım var mı dıye sormak ıstıyor arkadaş yanı örneğin : İstanbul da yasıyorsun Ordu kazandın giderken yol yardımı veya gıdınce lojman veya kalacak yer yardımı vs vs var mı demek ıstıyor arkadas

öğretmen evi vb. yerlerde düşük ücretle kalma hakkımız var mı ?
Bu tip yerlerde kalım süresinde bir kısıtlama var mı ?

Üst Alt