Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maça giriş hakkımı engelli olmayana devredebilir miyim?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
Tekerlekli sandalyedeyim gidemedim besiktaş maclarini istedim engelli olmayan birine transfer edebiliyo muyum ?

Kesinliklee hayır...Kulüplerin engelliler için ayırdığı belli bir kontenjan var ,kontenjan dahilinde maç günü stad da bulunursanız izlemek için 1 refakatçi ile ( özür durumuna göre) maç izleme hakkınız var..İşin suyunu çıkarmayalımm

Ne suyu hocam işim cikti bilet bosa mi gitsin engelli birine devredim ozaman gidecek olan varsa soylesin besiktas karabuk

Olurmu öyle şey zaten olsa karaborsası olur biletleri satıyorlar diye hiçbir kulüp engelli gelsin istemez gidebiliyorsanız gidin gitmiyorsanız yansın. Hem hak derken istikak kumanya gibi birşey değil bu maddi değil yani engelli geldiği zaman para almıyorlar ne güzel süistimal etmemek lazım ki başkaları da zarar görmesin.

olmaz kardeşim ya gidersin ya olay biter başka çaresi yok devir falan yok yani

BLACKSAGAT Abi gayet doğru yazmış devir olacak kişi engelli ise zaten ona devir etmeye gerek yok. Kendi alır engelli olmayana da verilirse kul hakkı olur. Zaten öyle birşey mümkün değil. Kimlik kontrolü ve passolig in üzerinde resim var.

Böyle bir fikir nasıl aklınıza geliyor anlamıyorum . Oldu o zaman bütün engeliler haklarını satsın gelir olarak kullansın .

Üst Alt