Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kişiye açık lisede bi kolaylık yapılıyor mu?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
mrb arkadalsr az once sınava gırsom acık lıseden gene hıc bırseyt bılmeden cıktım ne yapcamö ben bu gıdısle nasıl bmezın olcamö cok zoer durumyayım acı k lıseye raporumu verırs2m bı kolaylıok yaparlatmı yatdımcı oluıtrlarmı :((

durumunu izah et hocalara belki bişeler yaparlar ama zor

yok abım nerde hocalar yardımco olmszar :(

Herkesin mezun olmasi gerekmiyor, bilmeyen olmamali zaten, egitim ve ogretimin temel prensibi bireye egitim vermek ve bu egitimin derecelendirmesini diger bireyler ile birlikte yaparak bir not sistemi olusturmak.
"Hiç birşey bilmeden çıktım" diyorsun, bilmediğin halde mezun mu etsinler seni?
Fiziksel engelli birisinin besiktas futbol klubunde 1. ligde forvet oynadigini gordun mu? Bu derecedeki oyuncular ile ayni miktarda transfer ucreti aldigini duydun mu?
Çalış sen derslerine, kimseden birşey bekleme.

hayırlısı kardesım ınsallah olur tek amacım su lıseyı bıtırıp 2016 ekpss ye yetısmek bakalım hayırlısı

Christian;

ben de avantadan geçsin demiyorum zaten arkadaşımızda anlama güçlüğü varmış bunu izah etsin demek istiyorum

açık lise kaçsene sürüyor.kaç ders var.derslerin hepsinden geçmek zorundamısın.açık lisesin mesleki(meslek lisesi gibi) kısmı var mı.sınavlar test usulü mü.kaç şıkli ayrıca.

Devran kardeşim her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır bende şu an üniversiteyi açıköğretimden okuyorum ilkokul,ortaokul,lise örgündü. Alışmışım hocadan dinleyip not almaya açıköğretim sistemine pek uyum sağlayamadım örgündeki disiplini oluşturmak pek kolay olmuyor tabii. Ama azmini yitirme okuyarak dene özet çıkar internette milyonlarca video var onlara bak farklı kaynaklardan dene imkan varsa özel ders almaya çalış vs vs insanın en iyi öğretmeni önce kendisidir dene hepsini mutlaka bitirirsin zaten bitirmeye azmin olmasa uğraşmazsın allah yardımcın olsun okulunuda bitirirsin ekpss dende atanırsın inşallah mevlam herkesin yardımcısı olsun gönlündeki hayırlı muratlarını nasip etsin sen çabandan vazgeçme ;)

Turkuaz,

açık lise de meslek bölümü de oluyor. Kredi üsuluyle geçildiğinde notların çok yüksekse 4 seneden önce bitirebilirsin normal şartlarda örgünle aynı 4 sene. şıklar benim bildiğim kadarıyla 4 tane ama kesin öyledir demiyorum. :)

Üst Alt