Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kişinin teyzesinin oğluyum. Onun adına alınan aracı kullanabilir miyim?

ercev

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, engelli kişinin teyzesinin oğluyum. yeni bir araç aldık, en çok kullanması gereken benim. fakat 3. derece yakınlarında teyze oğlu yok diye biliyorum, bu doğru mudur? eğer teyze oğlu yoksa ben aracı nasıl kullanabilirim. aracı kullanırken yakalanırsam trafik ekibine ne demem gerekir. (ruhsatta 3. derece yakını kullanabilir yazıyor)

3.derece yakınlık teyzedir.Teyze çocuğu 4.dereceye kalıyor biliyorum.
Bu yüzden o aracı hiçbir şekilde kullanamazsınız.Trafiğe yakalanırsam ne diyeceğim dediğinize göre illa da kullanacağım diyorsunuz yani.
Birşey demenize gerek bırakmazlar zaten cezanızı keserler aracı da bir güzel bağlarlar çünkü o aracı kullanma yetkiniz yoktur.B sınıfı ehliyet ile tır kullanırken yakalanmış gibi oluyorsunuz yani :)

Teyse kullanır ama teyze çocuğu kullanamaz (bkz). Aracı alırken ödenmeyen ötv'nin olduğu gibi geri alınması bile mümkün. Bunun için trafik memurunuun bir şikayette bulunması yeterli.

Üst Alt