Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Kimlik Kartı için e-Devlet müracaatında adres kısmının boş gelmesi!?

Kalenderadam

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Merhabalar,
Babam için engelli kimlik kartı başvurusunda bulunmak istiyorum, edevlet üzerinden yeni başvuru dediğimde "adres kısmı otomatik doldur" diyor fakat adres kısmı boş ilerleyemiyorum.

@Şamil676767,
Merhaba Bulunduğunuz il yada ilçedeki aile ve sosyal hizmetler müdürlüğüne giderseniz daha hızlı şekilde çözebilirsiniz .1 adet foto ve engelli raporu fotokopisi isteniyor ben edevletten başvuru yaptım 1 ayda geldi

@Kalenderadam,
Merhaba;Bulunduğun ilçedeki Aile sosyal hizmet bakanlığına müracat edersen 1 haftada alırsın 2 resim ve rapor ile başvurabilirisiniz.

En garantisi bizzat başvurmak. E devlet üzerinden yaparken sorunlar çıkabiliyor.

@habip50,

edevletten başvurudan sonra kart bazen gelmiyor yada uzun bir süre sonra geliyor en garanti bulunduğunuz il yada ilçedeki aile sosyal hizmetler müdürlüğüne fotoğraf ve engelli raporu ile müracaat etmek kısa sürede elinize ulaşır

bakalım e devletten başvurduk kaç ayda gelecek yada gelecek mi buraya editlerim

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Üst Alt