Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kamu çalışanlarının eğitim hakkı?

yuxexes

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bi kamu kurumunda daimi işçi kadrosunda çalışıyorum. istanbulda üni kazandım ve okumak istiyorum ancak örgün öğretim. şimdi mesai saatleri içerisinde dersler var ve derslere girebilmem için haftanın belli günleri işyerine belirli saatlerde gitmemem gerekiyor. kanunda engellilerin eğitim hakkı engellenemez deniyor. ancak hem çalışıp hem okuma olayı nasıl halledilebilir? kimle konuştuysam izin vermezler diyor. ne yapmalıyım? lütfen bu konu hakkında prof. olanlar yazsın tahmininizi yazmayın elinizde net bilgi varsa yazın çünkü genel müdüre çıkıp anlatıcam derdimi.

keşke aöfde okusaydın arkadaşım böle cidden zor olur kazandığın üniversitenin sitesini incele arkadaşım belki uzaktan eğitimle okumak vardır

uzaktan eğitim istemiyorumki. örgün öğretimde okumak istiyorum. yokmu bilgisi olan ya???

işte memur olanında örgünde okuması çok zor onu anlatmaya çalışıyorum arkadaşım birinci öğretimmi kazandın yoksa ikinci öğretimmi

ben kamuda daimi işçi statüsünde çalışıyorum. kamu işçilerinin nakil hakları yok diye biliyorum. ayrıca çalıştığım müdürlükte vardiya usulü çalışma yok. başka bölge müdürlüklerinde varmı onu bilmiyorum ama kurum olarak vardiyalı sistem mevcut ancak geçiş imkanı %0 gibi birşey.kanuni olarak hakkımız varmı bunu bilen yokmu?

kazandığın bölüm ne peki? ona göre çözüm yolları aramaya çalışırız
yani ikinci öğretimi varsa akşam oku o da sonuçta okulda oluyor açıktan olmuyor

Üst Alt