Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli kadrosundan işe girmek için illa yüzde 40 rapor mu olması gerekiyor?
öylede olsa ben18 sene sonunda %46 rapor aldım bugün vergi indiriminden faydalanmak için defterdarlığa teslim ettim raporum onaylanırsa her hangi bir işyerinde engelli kadrosunda bulunmasamda emekli olabileceğimi sgk da bulunan bir memurdan dinledim 5860 gün prim 1995 sigorta başlangıcı
18 seneyide doldurmuşum hakkımızda hayırlısı inşallah
evet eyüp bey daha evvel yani 2002 senesi aldığımda %35 idi o zaman bu zaman pek üstüne gitmedim sigorta primlerim hep normal yattı dediğim gibi 2014 aralık ayında kişisel müracat ederek her iki kulaktan toplamda %46 rapor aldım işverenimede gösterdim onlar da benim gibi maliyeden gelecek sonucu bekliyor
engelli karosuna yerlesmek bı haylı zorlasmıs su anda 1 MILYONA YAKIN ENGELLI KARDESIMIZ ATANMAYI BEKLIYO BU SAYI HER GECEN YIL ARTIYO KADRO ALIMI COK AZ ALIYO ATANMak ıcın en az sınavda 90 ustu almak gerek ılk tercıhlerde memursun allah yardımcın olsun tum kardeslerımızınde bende cok magdurum işim yok