Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadrosundan işe girmek için illa yüzde 40 rapor mu olması gerekiyor?

nevzat66

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merabalar arkadaşlar engelli kadrosundan işe girmek için illa yüzde 40 rapormu olması gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

evet %40 veya üstü tabi raborda çalışabilir ibaresi bulunması şart

öylede olsa ben18 sene sonunda %46 rapor aldım bugün vergi indiriminden faydalanmak için defterdarlığa teslim ettim raporum onaylanırsa her hangi bir işyerinde engelli kadrosunda bulunmasamda emekli olabileceğimi sgk da bulunan bir memurdan dinledim 5860 gün prim 1995 sigorta başlangıcı
18 seneyide doldurmuşum hakkımızda hayırlısı inşallah

evet eyüp bey daha evvel yani 2002 senesi aldığımda %35 idi o zaman bu zaman pek üstüne gitmedim sigorta primlerim hep normal yattı dediğim gibi 2014 aralık ayında kişisel müracat ederek her iki kulaktan toplamda %46 rapor aldım işverenimede gösterdim onlar da benim gibi maliyeden gelecek sonucu bekliyor

inşallah hayırlı sonuçlanır

engelli karosuna yerlesmek bı haylı zorlasmıs su anda 1 MILYONA YAKIN ENGELLI KARDESIMIZ ATANMAYI BEKLIYO BU SAYI HER GECEN YIL ARTIYO KADRO ALIMI COK AZ ALIYO ATANMak ıcın en az sınavda 90 ustu almak gerek ılk tercıhlerde memursun allah yardımcın olsun tum kardeslerımızınde bende cok magdurum işim yok :(

ücret hesaplama hususunda bilginiz varmı mevcut durumumu sizinle patlaşabilirmiyim

eyüp bey

meraba arkadaşım işitme kaybınız ne kadar bene her iki kulağımdan işitme kaybım varda

Üst Alt