Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli İstanbulkart'a neden para yüklenebiliyor?

berke26

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
115
Bugün engelli İstanbulkart çıkarttım. Ama bildiğim engelli toplu taşıma kartlarının aksine içine para yüklenebilir? Bunun sebebi nedir? Bana faydası nedir?

En basitinden iki kişi ile geçiş yaparken yanındakine de kartı okutabiliyorsun. İçine para yükleyip alışverişte vs. kullanabiliyorsun.

Bunların sana faydası olur mu, onu ben bilemem.

İki kişi ile kullanmanın faydası olur da alışverişte banka kartı yerine İstanbulkart kullanmanın avantajı var mı?

benim isteğim o değil ben mobil uygulamada tanımlanmasın ve her seferinde cebimizi sokup kart çıkarmak zorunda bırakılmamamızı istiyorum bu önerimi İBB ye yapmıştım aylar önce ama BUNLARDA O KAPASİTE YOK gidip konser versinler anca

@berke26, Bazen alışverişte ödeme için istanbulkartı kullanınca kampanyalar olabiliyor indirim veya ücret iadesi gibi.
birkaç sefer faydalanmıştım ben istanbulkart mobil uygulamasının kampanyalar bölümüne bakabilirsin.

bazı yerlerde kartlarımız geçmiyor mesela çift katlı otobüslerde onun için para yükleme yapmamız gerektiğinden dolayı

Üst Alt