hakanarslan
sevgili arkadaşım;
engelli insanların evlenmesinin hala zor olduğu kanaatini taşımaya devam ediyorum..hele hele bu yazınızdan sonra..savunduğum şeyin arkasında durmaya daha sıkı durmaya devam edeceğim..evet siz o şanslılardan biri olabilirsiniz..bu site içerisinde rastladığım bir arkadaşımın yazısından örnekle devam edeyim yüksek müsadenizle; engelli erkeğin evlenmesi engelli bayanın evlenmesinden daha kolay..evet kadınların hissiyati ve en önemlisi kalbi erkeklerinden daha geniş maalesef..allah aşkına herkesin dediği temel prensip ;dış görünüş önemli değil kalbi güzel olsun..acaba kaç kişi bu yalanına gerçekten inanıyor..eminimki kendileriyle kaldıklarında dahi bu yalanlarını sürdürmeye devam edeceklerdir..kesinlikle sağlıklı bir erkeğin engelli bir bayanla evlenmesi mümkün değildir...hoş bir kaç istisnai durum var..(bir elin 5 parmağını geçmez)sağlıklı bir kadın engelli bir insanı daha çabuk kabul ettirir çevresine ..nedenmi çünkü sağlıklı bir erkekten daha cesurdur..hoş bir şey daha yazacağım;erkeklerin genelide neden engelli bayan istemez sorusuna cevap kabul edin...çocuğunu kim doğuracak,hizmetçiliğini kim yapacak,dışarda koluna takıp gezdirdiğine kim hayran olacak??yaw arkadaşım kısacası ben pembe yalanları ardıma bırakalı çok oldu..mucizeleri unutalı da...artık gerçeklerimle başbaşa olmayı öğrendim..tekralıyorum istisnai durumları ertelersek 9 milyona erişiyoruz engelli toplum olarak ülkemizde belki bin iki bin kişi şanslıdır aralarında ama herkes şanslı değil ne yazık ki...gerçeği görelim...bence...saygılar