Merhaba Son başvuru tarihi yaklaşırken aklımda dükkan açma fikri vardı ve bu konu hakkında düşünüyorum.
Hibe içeriği hakkında bildiklerim kira ve faturalara herhangi bir yardım yok. Sadece dükkan içine alacağımız demirbaşların geri ödemesi yapılıyor diye biliyorum. Bu konuda güncelleme var mı acaba?
Ayrıca mevcut destekten yararlanıp ne üzerine dükkan açanlar var merak ettim.
Mesela tanıtımlarda gördüm birisi aktar açmış veya ayakkabı tamircisi vs.
Yalnız aktar olan dükkanı yeni dizmiş görünüyor. Mesela çiğköfteci devir alsak devir edilen demirbaşları faturalandımayı nasıl yaparız ikinci el olarak alınıyor malum. Mecburen devir olarak değil de sıfırdan dizmek gerekiyor ve bu dizme aşaması da insanı yorar. Bu konu hakkında detaylı bir bilgi bulamadım
Bu yıl son başvuru tarihi 16 ocak bu arada iş fikri olan yararlansın.
Hibe içeriği hakkında bildiklerim kira ve faturalara herhangi bir yardım yok. Sadece dükkan içine alacağımız demirbaşların geri ödemesi yapılıyor diye biliyorum. Bu konuda güncelleme var mı acaba?
Ayrıca mevcut destekten yararlanıp ne üzerine dükkan açanlar var merak ettim.
Mesela tanıtımlarda gördüm birisi aktar açmış veya ayakkabı tamircisi vs.
Yalnız aktar olan dükkanı yeni dizmiş görünüyor. Mesela çiğköfteci devir alsak devir edilen demirbaşları faturalandımayı nasıl yaparız ikinci el olarak alınıyor malum. Mecburen devir olarak değil de sıfırdan dizmek gerekiyor ve bu dizme aşaması da insanı yorar. Bu konu hakkında detaylı bir bilgi bulamadım
Bu yıl son başvuru tarihi 16 ocak bu arada iş fikri olan yararlansın.