Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli heyet raporuna tekrar başvuru için ne kadar süre geçmeli?

semase6

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba
engelli rapor için oran düşükse yeni başvuru ne zaman yapılır illk rapor üzerinden ne kadar süre geçmeli
tşk ler

semase6 6 ay geçmesi gerekir başvuru tarihinden. Sağlık kurulundan da teyit ettire bilirsin

6 ay sonra başvurabilirsin

Süre 2 yıl mı

Rapora itiraz edilmemiş ise 6 ay
ancak rapora edilmiş ise 2 yıl

Bugün sonucu çıkan Çok amaçlı engelli raporuna ne zamana kadar itiraz etmek gerekir?

Bugün sonucu çıkan Çok amaçlı engelli raporuna ne zamana kadar itiraz etmek gerekir?

@ayDÜNYAvazo itiraz süresi 15 gün diye biliyorum . İl Sağlık Müdürlüğü vasıtası ile de itirazlar yapılabiliyor . Vakitin var ise itirazını bu hafta içi yapmanı tavsiye ederim ki hızlı olur işlemin .

%30 engelli raporuma itiraz edersem

Merhaba arkadaşlar ; geçen hafta %30 engelli raporu aldım. Rapora itiraz ettim diyelim il sağlık müdürlüğünün sevk ettiği hastaneden de %40 ın altında bir oran alırsam yeniden engelli raporuna ne zaman başvurabilirim.

İtiraz edeceğim raporu İstanbul dan almıştım. Hangi ilde itiraz edeceğimizin önemi var mıdır?

Üst Alt