Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Derneğine kayıt..?

xcoll

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
kusura bakmayın aklıma takıldı ..
şimdi bızım memlekette engellı dernegı vardı oraya kayıt oldum ... zamanında ama hiç bi aksıyon yok ... kayıtlı degılkene bı arkadasla konuşmuştum .. gezıye gıdıyoruz fılan derdı yada sımdı dernek kursmu ne acmış engellıler çalısındıye enım hiç habertım olmadı ..

kımses kusura bakmasın yanlış anlamayın sadece kafama tkıldıgından ..

dernek baskanı var ...

o acaba kayıtlı engellı kişiler adına herhangı bı çıkarı varmı...

gecen bı arkadas soylemıştı dernek baska culsuzun bırıymış dernek baskanı olunca bya bı degıstı oyle kafama takıldı

acaba kullanılıyormuyum ben be benım gıbıler

Türkiye'de "başkan" dedin mi, her şey durur :) Namı yürür adamın... Siz üye olsanız da olmasanız da "başkan"ın namı yürür...

dernege uye olmanız çok guzel elbette.ama iş asil şimdi başliyor.soru ve sorunları tespit edeceksiniz bulundugunuz yerdeki.olmasi gereken ama yapilmayan sizler için olmazsa olmazları tespit edeceksiniz.bunları dernek vasitası ile gerekli yerlere ulaştılmasını saglayacaksınız.sivil taplum kurumlarının işi budur.

vijdanatilla;

BU HANGİ belediyemiş.. bana new beledıyeden nede dernekten meseaj gelıyor ..

çok sacma bu dernek zaten .. kandırılıyormuşum gıbıyım . ama elden bısey gelmıyor ...

Geçen hafta Kamu Engelliler Derneği adı altında bir derneğe üye oldum.Bugün bir arkadaşla konuşurken neden o derneğe üye olmadığını sordum.Arkadaşım o dernek yöneticlerinin engelliler derneğini kullanarak ticari faaliyetlerde bulunduğunu eğer bu işte zarar ederse bu zararı derneğe üye olanların karşılamak zorunda olduğunu söyledi.Ben derneklerin ticari işler yapabileceğini hiç düşünmemiştim.Böyle bir şey var mı dernekler yasasını pek incelemediğim için bende bu konuda tam bilgi sahibi değilim.

Üst Alt