Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çalışan hakları nelerdir?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ben özel bir hastanede arşiv personeliyim ama 2 kişi engelliyiz 2 kişi de normal nedense burada engelli normal çalışan ayrımı yok hatta engelliler normallerden fazla bile çalıştırılıyo kaldıramayacağım yükler yükleniyo zorla mesaiye kaldırılıyorum saat 23lere kadar bide mesaiye para olarak değil izin olarak kullandırıyolar çok mujdar lütfen benim haklarım ne ise bana yardım edin memurluğa geçene kadar sesimi çıkarmayayım diyorum ama iyice çileden çıktım yaa

Yapamayacağın işi kesinlikle yaptırmazlar ama özel sektör olduğundan bu durumu şikayette bulunursan durum senin aleyhine işleyebilir üstlerinin sana cephe almasına yol açabilir. İş aradığım dönemlerden hatırlıyorum bana bildiğin hamallık teklif etmişlerdi ve işine geliyosa demişlerdi. Şuan kamudayım hem mesleğimi yapıyorum hem tüm haklarımdan faydalanıyorum.

ben şuan işten çıkmayı dahi göze aldım yalnız buraya bi ceza yedirmeden çıkmak da istemiyorum nasıl birşey yapayım ki bunlar benden sonraki gelecek engeldaşımınızı ezmesinler bizim gibi hem onların da aklı başına gelsin..

arkadaşlar lütfen yardım

Üst Alt