sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum. kasım ayından beri eskişehir'deyim.22 haziran'da kocaeli tıp fakültesine gidecektik sonrada didim'e ait olan kiralık eve geçecektik yaklaşık 8 aydır buradayım dün eşim denen adam geldi sen didim'e gelmiyorsun dedi ben hayal kurmuştum bunca ay o hayalle yaşamışdım ve bitti sen kendini hiç 1 ay gibi bir süreçte kendini zorlama ben kocaelinede gitmiyorum dedim o gitti onun yanında güçlü görünsemde dün çok ağladım tabi gözden çıkarmış beni o kadar belliydiki bu sevgi bu kadar basitmiş bitermiş dediğimde sen beni ne kadar seviyorsun dedi bana bende ona dedimki sen sevgiyi bitirdin bir köpek uğruna sen beni değiştin hareketlerimi yapmamam onun için bir mazeret herzaman hareketlerimi yapmamamı söyler ama değil paraymış anladım 5 yıllık bir evliliği para uğruna sürdürmüş para bitti aşk sevgi bitti bugün buradayım sizlerin desteğine çok ihtiyacım var evlenmeyi düşünenler varsa beni örnek alsın anlamıyorlar halden ben güçlü biriyim bana yıktığı borç yükündende bir şekilde kurtulurum beki Allah'ın sevdiği kuluyum da bu mübarek ayların yüzü hürmetine bana göstermişdir tez vakitte bizim tek tedavi şartımız moral
ben bu gerçeği bilerek kocaeline gitsem ne olacaktı moralsiz moralsiz tedaviye cevap veremiyecektim ama bir görmenizi isterdim o suratsız insan gitti yerine bambaşka birisi geldi yazık çok yazık şimdi bu 5 seneme yanıyorum
ben bu gerçeği bilerek kocaeline gitsem ne olacaktı moralsiz moralsiz tedaviye cevap veremiyecektim ama bir görmenizi isterdim o suratsız insan gitti yerine bambaşka birisi geldi yazık çok yazık şimdi bu 5 seneme yanıyorum