Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli bireyin Stadta futbol ligi maçı izlemesi için sırasıyla ne yapması gerekir?
Stad tan SPOR TOTO SÜPER LIG (STSL) Maçlarını izlemek istiyoruz. Ne yapmamız gerekiyor. Abim ve ben ikimizde engelliyiz. (Abim %56 ben ise %45 engelliyim) Maçları izlememiz için ne yapmamız gerekiyor.
önce herkes gibi passolig kartı çıkaracaksınız bu kartı ister passoligin internet sitesinden ister stad gişelerinden çıkarabilirsiniz bu kartlar elinize geçtikten sonra bazı kulüpler internetten başvuru önceliine göre falan alıyormuş artık ona göre davranırsınız diğer durumlarda maçgünüde olabilir yada daha önce yoğunluğa göre stad gişelerinden engelli kimlik kartınızı gösterip yükleme yapacaksınız AYDINYAVUZ
slm hayırlı geceler herkese gecen hafta oynanan basket maçina ülker spor arenadaki fener bahçe bayer Münih macina engelli kimlik kartımla maça girmek için sormaya gittim gişeye gittim ben dedim maçi izlemek istiyorum dedim bana gişedeki memur bey kimliğini ve engelli kimlik kartını ver dedi 2 sinide verdim baktı ve bana maça girmem için ücretsiz bilet verdi bende girdim izledim ben aslında sormak için gitmiştim benden paso lig falan istemediler bilginize basket macina gittim ama
Arkadaşlar FENERBAHÇE SK stad mürü ile mail yoluyla bu konu üzerine baya bir yazıştım geçtiğimiz aylarda.
maçlara engelli kontenjanından yararlanarak girmek istediğimi belirttim gire biliceğimi ve stat da bulunan gişeden ücretsiz bilet temin ede bilirsin dedi ama maçlardan iki gün önce bu biletleri veriyorlarmış.
ben de çalıştığım için çok ters olduğunu ilettim silivri / kadıköy arası iki günde iki kere gidip gelme sıkıntı yaratıcagnı ilettim passoliğ üzerinden alamaz mıyım diye sordum o konu üzerine passoliğ yetkilileri ile görüşüyoruz diye bilgi vermişti bir daha görüşemedim açıkçası.
1 yıl önce ülker arenaya kuzenimle beraber 15 dakika akülü tekerlekli sandalye ile yol giderek ulaştık . kimlik ve engelli kimlik kartını verdik. her birimizden 20tl istediler ve en üst tribünden en arkadan vermek istediler. engellilerin ücretsiz demeye kalmadan bilet alıcaksanız alın almayacaksanız çekilin dedi.. bu engelliye ayrımcılık olmadıgını gördük akülü sandalyeyle merdivenden çıkıp en arkada maç izlemek için %95 engelli birinin ayaga kalkıp diğerleri gibi durması bekleniyor. fenerbahçe spor klübüne teşekkür ederim engelli oldugumu ve evden çıkmamam gerektiğini gösterdi.
kolayca gidebildiğim tek stat inönü stadıydı engelli kimlik kartını gösterip giriyodum maça baslamadan 1.5 saat önce gidip arabayı stadın otoparkına bırakıp içeri giriyodum. yıkılmasaydı iyiydi