Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli bir sporcu antrenör olabilir mi?

Halterciler

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Lisanslı engelli bir sporcuyum sorum şu; engelli bir sporcu antrenör sertifikası alabilirmi alabilirse nerelere müracaat etmek gerekiyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim

alabilir neden almasın bende engelli sporcuyum ve antrenörlükte yapıyorum

exelans

Sayın exelans bana bu konuda yön verirseniz sevinirim 1 yıldır profesyonel olarak antrenman yapıyorum artık spor benim hayatımın bir parçası lisans çıkardım halter branşı ile ilgileniyorum kendime ve benim gibi engelli kardeşlerimize faydalı olmak istiyorum sertifika için ne yapmam gerekiyor lise mezunuyum.

Bağlı bulunduğun federasyon kurs açacak antrenörlük belgesi için o kurslara katılıp almaya hak kazanırsan alabilirsin

exelans

bu kurslar halk eğitimde oluyor galiba , halk eğitimde açılan kursları takip etmem gerekiyor yani

hayır halk eğitimde değil ben mesela bedensel engelliler spor federasyonuna bağlıyım kurları onlar açıyor halterde aynı federasyona bağlı ise aynı yer açacaktır sizin branş hangi federasyona bağlı

exelans

Bende bedensel engelli halter federasyonuna bağlı lisansim herhalde sizinkiyle aynı fedarasyon fakat branşlar farklı

Sayın exelans vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim fedarasyonu takip edicem . Emeğinize sağlık saygılar...

Yardımcı olabildiysem sevindim işallah herşey gönlünüzce olur

Üst Alt