Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli arkadaşlarımız Açık Öğretim Fakültesi Harç ve Diğer Eğitim Giderlerinden Muaf

koklu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Anadolu Üniversitesi Senatosu kararı gereğince engelli oranı %40 ve daha fazla olan öğrenciler bu durumlarını engelli olduğuna dair "Sağlık Kurulu Raporu" ile belgelendirmek kaydıyla "Öğretim Gideri"ni ödemeyeceklerdir. Engelli öğrencilerimiz, engelli olduğuna dair "Sağlık Kurulu Raporu" ile İnternet başvuru işlemini yapıp diğer kayıt belgelerini tamamladıktan sonra banka ödemesini yapmadan AÖF bürosuna başvuracaklardır. AÖF büro görevlileri öğrencilerin "Sağlık Kurulu Rapor"larına göre "Öğretim Gideri" ödettirmeden kayıtlarını gerçekleştireceklerdir. Üniversite ayriyeten, Şehitlerin Eş ve Çocukları, Malullerin kendileri ile eş ve çocukları, Şeref Aylığı Alan ve Bunların Eş ve Çocuklarındanda 'öğrenim gideri' (harç) almayacak

Engelliler, AÖF kayıtlarında harçlardan muaf

Meb Personeline Dair En Hızlı Ve Güncel Haber Sitesi Personel MEB

Üst Alt