Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracıyla h sınıfı ehliyeti olmayan birisi kaza yaptı. Kasko sorunu..?

F.TAÇ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
babama ait ötv indiriminden yararlanarak alınan engelli aracıyla annem kaza yaptı, kasko şirketi annemin h sınıfı ehliyeti olmadığı için hasarı karşılamıyor. bu konu hakkında ne yapılabilir. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

ruhsatta ne yazıyor fikret kendisinden başkası kullanamzmı yazıor ne diyor araç tertibatlımı aracı babanda kullanıyormu

öncelikle ilginize teşekkürler...... araç tertibatlı, ruhsatta h sınıfı ehliyeti olanlar kullanabilir yazıyor, aracı babam kullanabiliyor..

iş çok kötü durumda kaza yaptığında keşke baban gitseydi yanına annenin polismi geldi sizmi düzenlediniz utanağı ama kasko benim bildiğim hiç bir şart koymadan aracın hasarını karşılamasıdır benceee kaskoya bastırın bence kavga gürültü çıkarın .. ancak şartları okuyun imzaladığınız belgeleri snra tanıdığınız kaskocu sigortacı varsa hemen bir danışınn

babam olay yerine gidene kadar poliste gelmiş ambulanslarda, kazada annemin boynu kırıldı,karşı sürücününde kolu kırıldı, kazada kusurlu olan annem, fakat bizim aracın o kadar hasar almasına rağmen hava yastıkları açılmadı, şimdi birtaraftanda hava yastıkları açılmadığı için birşey elde edebilirmiyiz onun araştırmasındayım

Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar, Ötv muafiyetli alınan ve üzerinde özel tertibat bulunan araçların kazaya karışmaları sırasındaki en büyük sorun ne yazık ki bu, maalesef kasko şirketi aracın özel donanımlı araç olmasından dolayı, yetkisiz ehliyet üzerinden giderek herhangi bir ödeme yapmayacaktır, bu konuda yapılabilecek ne yazık ki bir şey yok, aracın hava yastıklarının açılıp açılmaması konusun gelince bunun kasko şirketi ile bir alakası yok, bu konu direk araç şirketini ilgilendiren bir durum , bu durumdan bişey çıkarmı dersen kişisel görüşüm pek zannetmiyorum

bişey çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama Anneninizin boynunun kırılmasına üzüldüm..inşallah yakın zamanda toparlar...

..birinin başına böyle bişe gelmiş kia sorento ymuş 7 tane kia sorento parası tqazminat almışşş ... açılmadı diye bişe olamazzzz aslaaaa kaazanma şansın yüksekdir

Geçmiş olsun dileklerini için teşekkürler, aracın markası Volvo böyle güvenlikli bir aracın yastıklarının açilmamasını anlayamıyorum

Trafik açısından maalesef haksız durumdasınız. Bu konuda yapılabilecek bir şey yok.

Am aaracın hava yastıkları açılmamışsa, bu ayrı bir dava konusu yapılabilir.

Üst Alt