zafer bey sanırım yazdıklarımı tam olaraka okumadınız veya anlayışta bir sıkıntı var. yazınızda "başkası" veya "engelli olmayan" diye tanımladığınız kişi benim 10 yıllık eşim, "tanıdık" falan değil, bu 1.
İkincisi o başkası dediğiniz, medeni kanuna göre, evlendikten sonra alınan bir aracın kanunen %50 sahibi. Yani 40bin tllik bir aracın 20 bin tlsini verecek (çünkü krediyi ailece ödüyoruz ama sanırım siz de farklı) ve arabayı ben aynındeyken dahi kullanamayacak. Bu durum size mantıklı geliyorsa yapacak birşey yok tabi. O bahsettiğin birazcık katı kurallar benim maddi olarak çoook canımı acıtıyor.
Üçüncüsü, suistimali yapan ben değilim ki neden cezasını ben çekeyim?? 3-5 kanıbozuk, çapulcu öyle yaptı ve devlet de zamanında denetlemediyse neden cezasını ben de çekiyorum???? Kaldı ki polis araçları şu an tekerlekli bilgi işlem merkezleri gibi, tc kimlik nosunu girdikleri zaman tabiri caiz ise 7 sülalenin bilgisine ulaşıyorlar. Aracımı kontrol maksatlı durdurdukları zaman aracı süren bayanın eşim olup olmadığını anlması için sadece 2-3 tuşa basacak.
Dördüncüsü, siz bu açıdan bakarsanız ben de şöyle derim: ne demek kdv alınmasın, oldu olacak devlet arabayı bize beleş versin, böyle lüzumsuz birşeyle uğraşmanın hiçbir anlamı yok. Bir 5 yıl meselesi var...teknoloji gelişti, kimi markalar 6 yıl falan garanti veriyor. Madem öyle bence 5 yıl 6 yıla çıkartılsın. Ne yapacaksınız zırt pırt araba değiştirip?? Kime hava atacaksınız??
Nasıl hoşunuza gitti mi??
ayrıca, sanal ortamda "büyük harflerle" yazı yazmak, karşınızdakine bağırmak anlamına gelir. Sesinizi küçültün, terbiyesizliğin lüzumu yok.