Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araç kaskosu farklı mı olmalı?

Ş.ALİ

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
merhabalar engelli 0 ara araç kaskosu nasıl olmalıdır normal kaskolardan farklı bir ibare olmalımıdır

engelliler için farklıdır kardeşim... ne nedir nesin nesidir bilmiyorum ama farklıdır. kasko içindede vergi ödeniyor...

bana 2400tl kasko çıkardılar ben her sene 2400 nye ödeyim hadi arabaya bişey olmadı verdsiğim paralar nereye gdyo

@eygayli

1. Her sene aynı parayı ödemiyosun, hasarsızlıgı bozmadıgın sürece hersene fiyatı düşer.
2. Adam sana 2bin TL karşılıgı olarak, çalınmaya , kazaya vb. bi çok sebepe bağlı arabanı koruma altına alıyor.
Örnek, Aracınız çalındı yada ağır hasar gördü ve perte çıktı, İlk 6 ay içinde(1 sene de olablir) , sıfır araç bedelini 1 seneyi geçerse 2. el fiyatının ücretini ödüyor.
Her türlü hasarda, hasarını karşılıyor.

Arkadaslar daha once sadece bogazici sogorta ozel kloz kasko yapıyordu.Ama ilgili kisiyi aradıgımda,artık is degisikliginden biz yapmıyoruz ama general sigorta yapıyor
deyip oraya yonlendirdiler.
Yani haberiniz olsun artık general sigorta yapıyor ve yasadıkca kasko,paketi deniyormus.

Bülent Bey Merhaba,
Engelli aracının kaskosundaki özel kloz ibaresine ne yazılmalı. Tşk.

60000 tl bir aracın full kaskosunu kaça yapıyorlar ötv indirim oranı düşmüş kısmınımı baz alıyorlar yoksa anahtar teslim fiyatımı?

Üst Alt