KAMPANYA mı yoksa!
BMW Bursa Borusan Bayisinden bana mail geldi. KAMPANYA diye birşey yapmışlar. Ne kampanyası diye merak ettim. Yetkili adını bile yazmış. Tel var isim var hatta araba reklamı bile var. 1 serisinde kampanya demişler.
BMW.den pek anlamam ama merak işte!..
Aradım. Telefondaki sahis: H sınıfı ehliyet ve hastaneden %40 üstü rapor olan herkes faydalanabilir dedi.
Nasıl oluyor bu iş? Merak ettim de kampanya diye bas bas anlatıyor. en sonunda Önce sen faksla biz inceleyelim; rapor uygunsa araba al git dediler.
17450 euro değerinde full sürüm 1 serisi; bana mantıklı geldi. Faxladım (ehliyet ve raporumda numaraları sildim)...
Fax ellerine ulaştığında aradılar, inceleyecekler ondan sonra bana döneceklermiş.
Tedbir olsun diye borusan Müdürü arkadşaımız var onu aradım: Kampanyadan haberi yok. Bursa başka, Ankara başka.
Ertesi güne kadar bana dönmediklerinde; Bursa Borusan Müdürü aradım. Durumu anlattım; KAMPANYA diyor.
Ehliyetimi sordu: Raporumu sordu, faksladığımı söylediğim an araştırdı. Uygun görülmemişim.
Niye dersen diyor. Raporum eksikmiş, mutlaka vergi indiriminden faydalanır yazısı olması lazımmış: O zaman en az %40 ne alaka dedim.
Koskoca BORUSAN'da beyaz yakalı Müdürümüzün ÖTV.den haberi yok. Biryerden yanlış anlamış ve bana anlattıkları şey bildiğimiz ÖTV muafiyeti. Ben KAMPANYA ile ÖTV muafiyeti farklı şeyler dedikçe başka hikayeler anlatıyor.
Efendim ÖTV.den araç aldığımızda, 5 sene içinde ne olursa olsun satamıyoruz. 5 sene sonra satış işlemlerinde ÖTV ödemek zorundaymışız. Onların kampanyasında bu tür mazaret olmacaycakmış.
İstanbul Borusan Genel müdürüne şikayet ettim. sonuç değişmedi...