Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araç alırken bankadan tüketici kredisi mi almak gerekiyor?

fatma_24

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
engelli araç alırken ,bankadan tüketici kredisimi almak gerekiyor?

o kişiye özel kredi işi ister alırsın istersen almazsın ben araç aldım ötv indiriminden yararlandım kredi çekmedim ayrıca bizleri çin güzel sunumlar var araç satan yerlerde

fatma_24;

tüketici kredisine gerek yok.direk olrak taşıt kredisi çekebilirsiiz.bankalrın %90 nı, ötv indrimli araç için kredi çıkartıyor sorun yok

Kredi çekerken engelliler için özel bir seçenek sunulmuyor. Yine normal olarak faiziyle geri ödüyosunuz. Başvuru aşamasında ise sanırım alacağınızı aracın örnek faturasını bankaya ileterek çekebileceğiniz miktarı öğreniyorsunuz.

genelde bankalar araçta vergi dairesi şerhi olduğu için kredi vermek istemiyor yalnız eğer kamuda çalışıyorsanız durum başka ama esnafsanız biraz sorun çıkarıyorlar

Vallahi doğru tespit bende anlamadım arkadaş nasıl bir sunum almış

Gardaş bayiye gidiyorsun sanki sömürücü gibi bakıyorlar ş...... Sanki ceplerinden çıkıyor devletin vergisi normal şartlarda gittin mi yalamadık yerini bırakmıyorlar ama eğer karlarına dokunmazsan o gelsin kahveler gitsin çaylar ama yanılıp indirim istersen ters cevaplar neymiş efendim zaten çok avantajlı alıyormuşuz bunlar nasıl oluyorda bizi iyilik yapıyorlar ben sürekli indirimsiz (ötvsiz) araç aldım ve istediğim indirimi yaptırdım enaz indirim 2 bin en çok 4 bin gibi ama bu yıl ötvsiz alayım dedim bana aynen yukarıdaki tavırlar yapıldı ve almadan çıktım

Pasaman arkadaş zaten bizim sorunumuz vergi dairesi değil sorun parası yetmeyip kredi çekmek zorunda kalan arkadaşların karşılaştığı sorunlar ötvsiz araç alırken vergi dairesi satılamaz şerhi koyuyor bu yüzden bankalar ödemede sorun olduğunda bu şerhden dolayı sıkıntı yaşayacaklarını varsayarak kredi vermek istemiyor bu konu ile ilgili çözümleri sorguluyoruz

sayın Cdisci istanbuldaki bayilerlede ötv indirimli araç alımlarında kesinlikle ters bir tavır söz konusu değil aksine aracı size satmak için baya uğraşıyorlar.bayada bir pazarlık yapılabiyor.ben yaklaşık 1aydır 10 tane bayi gezdim.ilgileri gayet güzel.oda arabalrın ekmek peynir gibi satıldığı bir dönem olmsına rağmen.

konu ile ilgili beni bir bilgilendirsen ?
ben corsa bayine gittim, aracı gördüm beğendim, ama kredi için banka bana tüketici kredi almam gerektiğini söledi? doğrumu?

hasan bey
peki bana neden dediler tüketici kredisi almanız gerekiyor die?
bayi neden beni yanlış yonlendirmiş olabilir ?
bilmediği içinmi uğraşmak istemediği içinmi?

Fatma arkadaşımız da benim dediğim gibi bir durumla karşılaşmış pasaman arkadaş araçta vergi dairesi haczi olacağı için bankalar genelde soğuk bakıyor araç kredisine ha ama tüketici kredisi çekerseniz o başka
fatma hanım sizede bu yüzden tüketici kredisi önerilmiş aslında bakış açısı yanlış ikisini de ben ödeyeceğim diyebilirsiniz fakat araç kredilerin de faiz oranı düşüktür o yüzden oranı yüksek olan tüketici kredisi öneriliyor bence siz başka bayi veya banka ile görüşün

banka taşıt kredisi vermıyormuş engellilere, tüketici kredisi almam gerekiyormuş?

taşıt kredisi almam için aracı gostermem gerekmiyormu? bayideki adamda bu bilgiyi verdi
velevki ödemeyemediğiniz durumda biz malınıza hacızde koysak bizde aracı 5 sene satamayacağımız için, tüketici kredisi kullanmanız gerekiyor dedı
ne saçma sapan birşeydir buı ya?

bu arada siz araç aldınzmı daha önce? nereden kredi çektiniz yada? bana tetaylı bilgi verirseniz çok sevınırım,

bayı söyledi,dediki tüketici kredisi çekmeniz gerekiyor dedi.
neden böle söledi acaba, yanlş yonlendirdiğine eminim benide, ne yapmam gerekiyor bunu bilmiyorum :S

Merhaba arkadaslar benede Ceml in dedıgıne katılıyor ve ek olarak yasadıgım tecrubeyle ılgılı cok detaya gırmeden kesınlıkle sıze tuketıcı kredısını onerıyorum zaten otomotıv kredısyle alıcagınız oranları bazı bankalarda uygun oranlarda tuketıcı kredısı olarakta bulabılıyorsunuz.

Arac özürlü aracı oldugu için bankalar satılamaz rehinlidir diye ipotek koyamıyor. Vergi daireside araca haciz koyma dıye bırsey yok. Banka vergiği parayı teminat altına almak ıcın araca ipotek rehın koyması gerekıyor bunu kanunen özürlü aracına yapamadıgı ıcın tuketıcı kredısı önerıyor olay bu.

fatma hanım tüketici kredisi pahalı taşıt kredisi çekerseniz daha iyi olur.yanlış yönlendirmişler sizi

evet arkadaşlar pasaman arkadaş olayı çok güzel anlatmış.
fatma hanım istanbuldaki hangi bayiyle görüştünüz.opel ise size fiyatta ve kredide yardımcı olacak satış müdürü arkadşımız var.bende opel insignia sipariş ettim.herşeyimizi hazırladılar,fakat yakıt meselesinden vazgeçtik.şimdi wolkvagen yeni jetta siparişi verdim.15 martta teslim alacam yarısı nakit yarısına kredi çekeceğim.kendi çalıştığım bankam krediyi okeyledi.ama wolkvagen kendisinden kredi almam için beni zorluyor.hende %90 nına kredi çıkratırız diyor.buyrun floryadi mez bayisine gidin istreseniz size refaras olayım hemen bir volkvagen arac alın

Üst Alt