Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engel raporu yenileme ve oranlarımda değişiklik olur mu?

herosoldier

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Ben mide ca hastasıyım. Geçen sene 80 rapor verildi ve vergi indirimli emekli oldum. Raporu geçen sene aralık ayında almıştım. 1 yıllık verdıler ve yenilemem gerekiyor.
Sorum Ağustos ayında yenilememde problem var mı?
Ameliyat oldum midemi dalağımı ve yemek borumdan 2 cm aldılar.
Kemoterapim yeni bitti 1 ay sonra pet cekilecek ve duruma göre tedavime karar verilecek.
Şimdi raporum düşecek mi.
Dalağım alındı extra oran olur mu?
2 sene once kalpten ablasyon oldum bunun rapora etkisi olurmu?
1.5 1.75 gözlük kullanıyorum bu etkiler mi?
Rapor 90 i bulur veya geçer mi?
Yardımlarınız için teşekkürler

hiç tavsiye etmem ...
benim yüzde 44 engelli raporum şu anda 24 e düştü .. 3 kez sağlık kuruluna müracat ettim 3 defa heyet raporu aldım ama 40 ı bir türlü geçemedim çok berbat bi sağlık sistemimiz var..

Neyi tavsiye etmezsiniz diger rahatsızlıklari soylemeyi mi

herosoldier

Evet, zaten en az 3 ay kala gitmelisiniz. Yani 4-5 kala da gidebilirsiniz.

Gözlüğün bir etkisi olmaz. Ama merak etmeyin, zaten rapor oranı %40'ın altına düşmediği sürece emekliliğiniz devam eder.

herosoldier

merhaba kanser tedaviniz aktif devam ediyor çok yeni pet ameliyat vs kanser %80 olur ama miyopi etkilemez. genel cerrahi ,iç hastalıkları varsa ilaçların kalıcı yan etkisi varsa ispatlı onları söylemelisin .zaten yine büyük ihtimal süreli verilecek .kanserde yönetmelik çıkartmışlar.budur

Üst Alt