Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Endometrium ca ve total kolektomi ile maluliyet oranım ne olur?

Toprak burcu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
5.1.2022de kurula girdim kadın hastalıkları 40, tıbbi onkoloji 40, genel cerrahi 50 olarak puan verdiğini belirtti. Rahim ve kalın bağırsak alındı. Tansiyon ilacı kullandığım halde sgk lı olmadığımdan ilaç dökümü beyan edemedim ve bu hastalığımı saymayacaklarını daha sonra tekrar başvurabileceğimi belirttiler. İnternetten balthazard ile hesaplıyorum ancak emin olamıyorum. Raporumun % kaç çıkacağı ile ilgili bilgi alabilir miyim? Teşekkür ediyorum şimdiden

Şaka gibi %46 olarak onaylandı raporum tansiyon hastalığımı saymışlar ancak kalın bağırsak sayılmamış forumu incelediğimde yalnızca kolektomi için %50 alındığını söyleyenler var. Doktor görüşmesinde 50-75 alırsın burdan demişti ancak heyet kararında 0(sıfır) vermişler. İtiraz etmeli miyim? Lütfen cevaplayabilir misiniz?

Üst Alt