Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En ucuz cep telefonu nerden alınır?

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
samsung s4 cep telefonu almak istiyorum paralel ithalatçı garantili olmayan en ucuz nerden alınır acaba bilgisi olan varmı internetten aramadığım yer kalmadı sanki 1560 tl nin altında yer yok :) yada hangi telefonu almalı onun gibi mesela htc one o daha pahalı nasıl etsek bilemedim

Xperia Z'de güzel telefon bende almayı düşünüyorum fakat daha pahalı şimdilik :) forum.donanım ikinci el kategorisine göz at orada bulabilirsin.

Eyer düşünüren benim ipone s4 var 6 ay önce almıştım şuan garantisi faturası herşye mevcut annem ameliyat olacak acil olduğu için satacam telefoncular çok düşük alıyorlar eyer istersen özelden numaranı at konuşalım anlaşırsak satarım

ben de xperia z var almak isteyen olursa konuşabiliriz..bimeks faturalı...mayıs ayında alınma.....mail:alkankaragoz33@gmail.com

samsung galaksy s4 alınmıştır medcell garantili dubai bilişimden :) fiyat 1499tl

Üst Alt